Roots & Wings

Søndag og to do’en

img_7492

I går tog vi alle fire en tur på Zoologisk Museum. Saxo’s første gang nogensinde. Hyggeligt, interessant og yderst børnevenligt sted. Isolde sov i barnevognen stort set hele turen, og det var dejligt nemt at have den med rundt, da der var elevatorer til de forskellige etager. Det sted kan jeg godt anbefale til en kold lørdag formiddag : )

unnamed
unnamed-1

I dag har vi delt os lidt op. C er  taget til arbejdssøndag i børnehaven, Saxo og Olde er smuttet i biffen og jeg har netop puttet en varm feberpige : ( Jeg tror det er tredje gang hun er sløj og har feber i sit 5 måneder gamle liv. Det er bare ikke fair, men sådan er det nok bare at være lillesøster/bror til en der går i børnehave – der bliver altså hevet en del med hjem fra sådan et sted.

Ellers ikke så meget herfra.
Jeg vil prøve at se om jeg kan få styr på min to do liste, mens der er ro i hytten. Listen indeholder alt godt og blandet og for at nævne lidt tilfældigt fra den:

– Tag stilling til sommerferie. Skal vi ud at rejse eller bliver vi hjemme i sommerhuset? Hvis det første, skal vi til at kigge på airbnb NU. Egentlig drømmer vi om at trække stikket og smutte udenlands hele juni. Men vi har også bare nogle arbejdsrelaterede projekter, der ikke nødvendigvis tillader os at være væk så længe. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, men ingen af os orker at tage afsted med to unger for én uge. For meget besvær. Vi må se.

– Få færdiggjort Q&A video (beklager altså at I må vente).

– Og påbegyndt et par sponsorerede blogindlæg (dem holder jeg i øvrigt til et absolut minimum pt, og siger udelukkende ja til de aller fedeste ting. Det er en ret god følelse).

– Få sat nogle af Isolde’s babyting og tøj til salg. Jeg har det bedst med at få ryddet op og ud og gider ikke rigtig gemme ting til en eventuel 3’er, som sikkert aldrig kommer til at ske (i hvert fald ikke ifølge min mand, haha).

– Få tilmeldt Saxo til en eller anden aktivitet. Jeg tror det kunne være så sjovt for ham at gå til en ugentlig ting. Overvejer dans – den dreng har moves. Eller bare gymnastik. Det skal i hvert fald være noget hvor han får brugt sin krop.

– Book tid hos Gun-Britt. Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har været til frisøren og jeg trænger virkelig. Både til en god klipning og til lidt farve. Jeg har den vildeste udgroning pt. Jeg Veksler hele tiden mellem at have lyst til at blive lidt mørkere og til at blive meget lys.

– Bestille billetter til Dansk Bærefestival. Jeg er sgu gået hen og blevet alvorligt hooked på det her babywearing koncept tror jeg. Der er noget over det at bære sin baby, jeg finder så utrolig skønt. Og Isolde elsker bare at sidde der, så what’s not to like. Jeg vil glæde mig til at kigge nærmere på en masse skønne vikler. Er der mon nogen af jer der skal med?

– Og så indbakken, ikke? Den evige indbakke ; )

1, 2, 3 sæt igang 💖

Og dejlig søndag til jer.

 

5 kommentarer

 • Katrin

  Jeg kunne i hvert fald godt finde på at købe noget af Isoldes fine tøj 😊 I så fald, hvor sælger du så henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Angående Saxo og en aktivitet, så vil jeg gerne slå et slag for spring-rytme gymnastik 😃 Den perfekte blanding af dans, spring og fællesskab! Ved dog ikke helt om man skal have en bestemt alder, men gik selv i 7-8 år og det var fantastisk ☺️ Om ikke andet så er gymnastik så fedt og der kan man starte ret tidligt, hvor man lærer at slå kolbøtter, stå på hænder osv. Kan tydeligt huske, da jeg startede som 7-årig, hvor seje de store 14-årig drenge var, der kunne lave salto, araberspring og alle de andre seje spring 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er gravid med nr. 2 og vil denne gang gerne bære min lille baby i vikle. Første gang hittede det ikke rigtig hos mig. Hvilken vikle kan du bedst lide? Har du evt. et link? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jaaa 🙂 jeg skal med til bærefestival 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Meget apropos dette indlæg, har du så set, at jeg for et stykke tid siden har lagt en kommentar i dir indlæg om hotellet på Rhodos? 🙂

  Jeg ved godt du sikkert ikke har tid til at svare, men det var mere hvis du ikke havde set det;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roots & Wings