Hej 2018

Ting der gør mig glad #4

img_7117

Hej allesammen. Jeg tænkte jeg lige ville tjekke ind og sige hej. Kan I holde varmen i dag? Shiiit hvor er det koldt altså. Men så flot, lyst og solrigt. Hellere sådan her, end det grå og regnfulde vejr vi har haft os længe, ikke sandt?

Jeg får, som I jo nok kan se, ikke opdateret så ofte pt, men det er ok. Jeg hviler i det og jeg er rigtig rigtig glad for tiden. Føler mig heldig, i balance. Gentager muligvis mig selv lige nu og beklager for det, men Isen altså. Hun er bare så herlig. Ikke et spædbarn længere, men en rigtig baby baby. Der pludrer, ruller rundt og smiler over hele femøren, nærmest konstant. Vi kan slet ikke få nok af hende herhjemme.
Hvis vi en dag skal have en tre’er, så gad jeg sådan set godt bare springe til 3-4 måneders alderen med det samme. Nå ja, og springe graviditeten, og egentlig også fødslen, over. Haha : D

Anyway, vi løber stærkt herhjemme for tiden og vi har liiidt for mange bolde i luften, men sådan må det være for nu. Og her kommer lidt billeder og ting, der gør mig glad fra den seneste tid:

unnamed-7

^^^ Saxo’s fødselsdag, selvfølgelig. Min lækre dreng fyldte fire år i går. Vildt!! Han blev fejret flot af hele familien og det var en fantastisk dag. 4 år, så forstår man fødselsdag og han var bare SÅ stolt. Det er kært. I morgen får vi børnehaven på besøg til pizza og kage. Pheew. Og så trænger vi altså også til ikke at skulle tænke på arrangementer i lang tid! <3

unnamed-9

^^^ Catching up med hende her over lækker morgenmad

img_6933

^^^ Vores nye skåle fra Apato. Jeg synes de er SÅ pæne. De kan købes her:

unnamed-6

^^^ Frederiksberg Have, min yndlings-have, i et helt særligt lys

unnamed

^^^ Smilende Isolde i søvne. Ej men altså..

unnamed-8

^^^ På vej ned for at handle og Isen i vikle. Bedste anskaffelse nogensinde. Og ps. I er en hel del der har spurgt til mine støvler. De fås her (reklame-link) og er endda på tilbud lige nu.

unnamed-1

^^^ Et smut forbi far og butikken. Elsker lidt at vi har en butik lige rundt om hjørnet fra hvor vi bor. Det er ret så hyggeligt.

unnamed-2

^^^ Små fine venskaber <3

Min baby er ved at vågne, så nu vil jeg runde af. Vi snakkes før eller siden xx

4 kommentarer

 • Anna

  Må jeg spørge, hvor dit fine kagefad er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Synes det er lidt ærgerligt at jeres apati skåle bare er en tro kopi af Kählers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hihi måtte altså lige Google Kahler’s skåle og kan selvfølgelig godt se, at de minder om hinanden. Men kan sige med 100% sikkerhed at der ikke er fundet inspiration der. Og så er vores i øvrigt håndlavet keramik, i ganske andre farver ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej 2018