Isolde 5 måneder

Ting der gør mig glad #5

img_8128

Halli hallo. Er I stadig med derude? Selvom det går lidt rigeligt langsomt herinde. Sådan er det.
Ikke så meget nyt under solen her. Vi har det virkelig godt (især efter vi er kommet ovenpå igen efter sygdom). Er glade og travle og dagene flyver sjovt nok stadig afsted. Og jeg gør mit bedste for at nyde og suge ind alt det jeg kan.

Her kommer en omgang “Ting der gør mig glad” <3

unnamed

Betterbox (reklame). Seriøst dejligt koncept, hvor du får en lækker boks med forskellige snacks ind af døren hver måned. Jeg har prøvet den der hedder Super Kids og i morgen kommer der en boks udelukkende med veganske snacks.
Og hvis I har misset det, så spiser jeg 100% vegansk i en måned. Er kun på dag 6. Men indtil videre går det virkelig godt. Jeg har ville det længe. Altså blot prøve det af. Og nu var det tid. Jeg kommer med en status, når måneden er gået : )

img_8091

^^^ Tid til lidt me-time hos frisøren! Endelig, efter omkring 11 måneder, kom jeg til frisøren igen. Min yndlingsfrisør Simone fra Gun-Britt er på barsel i øjeblikket, så derfor kom jeg til Oliver i stedet og han var en fantastisk erstatning. Det blev så godt håret.
Min mor var sød at tage med og hyggede med Isolde mens jeg blev klippet og farvet. Så dejligt.

unnamed-2

^^^ Guld glimmer sokker med mine initialer fra Dear Denier – because why not ; ) Elsker sådan ca alt der bliver personliggjort (tak for gaven DD).

img_8131

^^^ Et hurtigt visit på Ciff Kids messen og et glædeligt gensyn med folk jeg ikke har set længe <3

– Saxo’s konstante snakken og spørgen. Det er vidunderligt og livsbekræftende at dele hus med en 4-årig.

– At vi er SÅ tæt på at booke et hus på Mallorca, som vi skal bo i i en måned, wehu!
unnamed-1

^^^ Min nye Gubi Lampe fra Andlight (pssssst. der er -20% på den lige nu).

img_7899

^^^ Hjemmelavet Smoothiebowl. Jeg laver den på blendede blåbær og bananer og plantebaseret mælk. Og tilsætter det jeg lige har. F.eks kokos, hakkede mandler etc. Mit bedste tip er at putte saften fra en halv citron i. Blåbær og banan er temmelig sødt, så syren giver den en friskhed, der er virkelig god.

img_7977

^^^ En tur på Exprimentariet. Sådan et hit for ham den 4-årige, virkelig. Så meget at vi har købt årskort. Det kan anbefales.

img_7997

^^^ Og hende som simpelthen bare er så nem og sød. 5 måneder er den hyggeligste alder!

fullsizerender

Til vi ses igen <3

8 kommentarer

 • Smukt hår, smuk baby og smuk mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvilke du ikke skrive lidt om vikler? Jeg føler det er gået helt forbi min næse hvad de er? Og hvorfor man vil bruge dem i stedet for en almindelig bæresele? Sådan et lidt vikle 101

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Louise

  Sikke en smuk vikle! Hvilken er det?
  Og har du viklet længe?
  Har selv en lille datter og overvejer at kaste mig ud i vikleriet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Gør det. Det er så dejligt. Jeg viklede hende fra start. Og skiftede over til fastvikle for en måneds tid siden. Jeg er hooked. Der kommer snart et indlæg om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er dit hår pænt 🙂 fik du bare lyse striber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jep det gjorde jeg : ) Og kun i toppen og i siderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolde 5 måneder