Ting der gør mig glad #5

3 lamper i vores hjem og en rabatkode

Annonce
img_6587

Glædelig mandag morgen. Håber jeres weekend har været rar og at I er friske, veludhvilede og klar til en ny uge? Min bliver en lidt halvtravl en af slagsen, og der er en del der skal nås, inden vi holder vinterferie i næste uge : )

Først et indlæg jeg har glædet mig til at lave. Jeg har jo teamet op med AndLight, der hands down er verdens sejeste lampe-webshop med ALT hvad hjertet begærer inden for belysning. AndLight har alle de fede brands, og jeg behøver i hvert fald ikke shoppe andre steder. Det er sikkert. Derudover har de udvist fænomenal service og de får mine varmeste anbefalinger.

Tidligere har jeg vist jer de lamper jeg drømmer om, bla. lysekronen fra Flos. I dag vil jeg gerne vise jer de lamper som jeg er aller gladest for her i vores hjem. Og samtidig vil jeg gerne give jer en rabatkode som I kan bruge på AndLight. Koden er: emiliblog15 og giver -15% på alle lamper fra AndLight de næste 7 dage : )

img_6566

Jeg synes at belysning i hjemmet betyder SÅ meget. Ikke mindst her om vinteren, hvor der er minimalt med lys udefra. Det kan være noget af en opgave at finde de rette lamper og den rette belysning, men når det spiller, så er man heller ikke i tvivl. For indretningen betyder lamper også en stor rolle og en smuk lampe kan virkelig være prikken over i’et i et hjem.

Fordi vores lejlighed er forholdvis stor, og ja, det er et luksusproblem, betyder det også, at vi har brug for meget lys for at lyse op og ikke mindst for at gøre det hyggeligt. Vi har forsøgt at have et ovenlys i hver stue og derudover lys i hvert et hjørne. Vi er endnu ikke helt i mål, men jeg synes efterhånden vi er ret godt på vej : )

Og her kommer så mine tre absolut yndlingslamper i vores hjem lige nu:

1. Det er ingen hemmlighed at jeg har en kæmpe kærlighed til Gubi – også deres lamper. Og vores nyeste lampe herhjemme er deres G-10 gulvlampe i sort og messing. Den er SÅ smuk og kommer slet ikke til sin ret på mine billeder her, men åhh hvor jeg elsker den.

img_6579 img_6577

2.Hvis vi lige skal blive ved Gubi, så hænger deres multi-lite pendel i messing også herhjemme og jeg kan ikke andet end at elske den. Materiel lykke, når det er bedst.

img_6560

Endnu en fra Gubi pryder vores hjem. Deres Bestlite BL1 bordlampe. Klassisk og smuk og kan stå overalt.

img_6573 img_6571

Og det var mine tre favoritter. Hvad synes I?

Hav den bedste mandag x

5 kommentarer

 • Ærgerligt at rabatkoden ikke længere er aktiv – den kunne jeg godt lige have brugt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Øv hvor popper der mange reklamer op 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Altså bannerannoncer? På min blog?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Jeg er enig! Først er det en Lidl reklame som fylder hele skærmen og som er svær at lukke uden at komme ind på Lidl´s hjemmeside. Så er det en Elgiganten video der fylder 1/4 af skærmen, samtidig med at der i bunden popper en reklame op for Danske Spil. Det hele fylder så meget at man føler man skal grave sig vej ind til indholdet. Nogen gange er der så meget man skal lukke, at jeg bare giver op på at læse indlægget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Øv bøv. Jeg skal nok gå videre med jeres oplevelser til mit bureau : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der gør mig glad #5