Et halvt år som mor til 2

Hello weekend

unnamed-3

^^^ Isen i top lækker body fra Minimalisa her.

Glædelig fredag allesammen!!

Min er startet så fint ud med et vellykket morgenmadsmøde, her på Frederiksberg. Jeg ved ikke om jeg har fået fortalt jer det, men Casper og jeg har lavet en deal. Han tager Isolde onsdag, torsdag og fredag ml 9-12 ca. Hun sover som regel sin lange lur i barnevognen der anyway, men det gør bare at jeg kan få arbejdet uafbrudt, uden at skulle være obs. på babyalarm. Eller som i dag: holde morgenmadsmøde på café, uden at skulle overveje om caféen er babyvenlig, om jeg kan se barnevognen fra vinduet, hun vågner midt i mødet osv.
Virkelig en dejlig løsning, som jeg er super taknemmelig for kan lade sig gøre.

Klokken er nu 12 og Isen sover igen. Denne gang i slyngevuggen. Når hun vågner henter vi alle tre storebror i børnehaven og så står den på weekend, yas! Saxo har bestilt pizza til aftensmad, der skal hentes bland-selv, laves popcorn og så håber jeg på, at jeg kan holde mig vågen til X Factor. Isen har sprunget 3. lur over de sidste mange aftener, hvilket betyder at hun er gået kold til natten allerede ved 18 tiden. Til gengæld er jeg så også blevet vækket 5.30 de sidste mange morgener af helt frisk babymus. Det er jo egentlig fair nok. Jeg ved det kan stå langt værre til, så jeg klager ikke, men jeg er altså bare så brugt om aftenen, når dagen starter før 6 😀

Ellers ikke så meget! Vores weekend skal bl.a bruges på at være med til forsinket fastelavn i vores gård, jeg skal et smut forbi bærefestivalen i morgen og ellers skal vi bare slappe helt af. Komme helt ned i gear <3

Med ønsket om en rigtig dejlig weekend til jer.

Ps. I morgen har jeg levet som veganer i en måned! Det giver jeg en lille status på xx

6 kommentarer

 • Caroline

  Må jeg spørge hvilket kamera du har brugt til at tage dette flotte billede? Er det iPhone eller et andet kamera? Farverne er også super flotte! Er det en speciel app du har redigeret det i, eller måske photoshop? Det ser så prof ud! Skønt billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Du er bare sød.

   Billedet er blot taget med min iphone (7’er). Og efterfølgende redigeret i appen VSCO : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Emilie. Vil du ikke skrive lidt mere om Isoldes søvnmønster? Både lidt mere om hvordan det er nu og hvordan det har været. Det kunne godt være brugbart når man selv sidder med en lille fims på 3 mdr 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isa

   Enig med Helle! Min dreng på tre måneder har længe har (næsten) fast rytme for natten, men dagslurene varierer fortsat rigtig meget. Jeg er bestemt også nysgerrig på at høre om søvnmønstrene hos jer, både aktuelt og tidligere i Isoldes liv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg skal se om jeg kan forfatte et indlæg om det snart.

   Dagslurene varierer også her (Isolde er 6 mdr), men det vil de altid gøre tror jeg. Nogle gange sover hun en mega lang lur til formiddag, det betyder for det meste at anden lur er lidt kortere.

   Mit råd: Lad være at fokuser for meget på det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det vil jeg gerne <3

   Mit bedste råd vil dog være at lade være at fokusere for meget på det. Det ændrer sig hele tiden, og man kan virkelig bruge meget tid på at gruble over rytmer og søvn. Vi har først fået en rigtig rytme med Isolde (6mdr) nu. Men det svinger stadig i forhold til hvornår hun står op. Det er ligesom det der styrer hvornår hendes første lur skal ligge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et halvt år som mor til 2