Vores sommerferie 2018: Mallorca (igen)

Hello weekend

fullsizerender

Et lille pip fra mig : )

En sød læser skrev til mig den anden dag. At hun savnede mine blogindlæg (TAK). Og det gav mig fornyet skrivelyst. Den har ikke været der sådan for alvor, i et godt stykke tid, lysten altså. Men sådan er det.
Jeg bliver også ældre og i takt med det, måske også mere bevidst om, hvor jeg skal hen. Og jeg ser ikke nødvendigvis mig selv dele ud på samme måde, som jeg har gjort de sidste mange mange år. Eller det gør jeg ikke. Det er nok meget naturligt, når man har gjort det så længe : )

Men altså, for nu kom lysten tilbage, så det udnytter jeg lige <3

Det er fredag, klokken er 14.30 og jeg har sneget mig til 20 minutter for mig selv her i køkkenet, mens C, Saxen og Isolde leger med biler i stuen. Isen ligger på maven på gulvet og jeg går og er liiiidt nervøs for, om hun snart kunne finde på at knække kravle-koden. Ej der går lidt tid endnu, men ikke længe tror jeg, og hun må altså gerne vente for min skyld. Hun er ikke engang fyldt 6 måneder. Shit. Der er fart på hende.

Vi har haft en helt vidunderlig vinterferie, som går på hæld nu. Saxo har været hjemme hele ugen. C har haft halve dage i butikken og jeg har nydt bare at være med mine børn. Børnehaven holder jo ikke lukket i skoleferierne, men vi har alligevel altid prioriteret at give Saxo fri i dem, fordi vi synes det er vigtigt at han får det break. Også selvom der ikke nødvendigvis er noget særligt på tapetet og selvom han måske har kedet sig en smule nogle af dagene. Jeg tror på at det er sundt nok at kede sig sommetider ; )

img_8731

Og ved I i øvrigt lige hvad C og jeg skal i aften? Vi skal ud at spise sammen med en god venneflok, sgu. Vi har bord klokken 18.15 og har valgt en restaurant, som vi næsten kan se fra vores vindue. Haha. Og så er det naboen aka. mormor og morfar, der tager sig af ungerne imens.

Så i aften bliver første aften ude, uden børn, siden Isen kom til verden, og jeg glæder mig helt vildt!
Hvordan vi gør det rent praktisk?

Isolde er jo 100% ammebarn og har aldrig prøvet at få en flaske. Ikke at der overhovedet er noget galt med at give flaske, som i virkelig virkelig ikke, men jeg hviler rigtig meget i det her med at være tæt forbundet til hende, så længe hun er så lille. Både for hendes og min skyld (og mine brysters, haha).

Jeg tror jeg har nævnt det før, jeg synes bare det er så vigtigt at vide, at man ikke behøver lade sin lille baby passe, hvis ikke man har lysten. For selvom det helt sikkert går fint og det vil glæde bedsteforældre osv, så ér det jo ikke babys behov at være adskilt fra mor. Og det der med at være nervøs for om baby så aldrig vil kunne passes hvis ikke man træner det, det er der intet hold i. Det kan jeg skrive under på

Så helt praktisk er måden vi gør det på i aften, ved at vi enten prøver at time det således, at hun vågner op fra sidste lur ved 18 tiden, og at jeg derfor kan amme hende og så lige stikke ned på restauranten og spise og hygge et par timer, for igen at returnere til hjemmet for at være der til at give mad og putte. Eller at vi giver hende en lur i barnevognen ved 18 tiden og at hun så sover det meste af den tid vi er væk

Det skal nok blive så godt og hun er jo heldigvis super tryg ved den nærmeste familie. Men er helt sikkert gladest ved, at jeg kommer hjem og putter til reel nat <3

Jeg håber I får en dejlig dejlig weekend og så snakkes vi snart igen xx

 

5 kommentarer

 • A

  Hvis jeg havde læst dine tanker om ikke at ville give Isolde flaske for bare et par måneder siden tror jeg det ville have provokeret mig helt vildt – min 1’er fik flaske fra 8-10 uger pga mislykket amning. MEN nu har jeg fået nr 2, har det bedste ammeforløb og nu hvor han er 8 uger er det bare det sidste jeg har lyst til at han skal passes (i længere tid end han kan sove) eller have flaske. Jeg havde SÅ travlt første gang med at vise at jeg ikke var klistret sammen med mit barn, men nu her 2. gang ved jeg bare hvor kort baby-glæden er og hvor mange år der er i fremtiden hvor jeg kan gøre som jeg vil uden baby. Ved ikke om der var en pointe andet end at jeg blev klogere (og var heldig at opleve et godt ammeforløb) Og at jeg vil tage dine ord om for hvis bedste det egentlig er når man er væk fra sit spædbarn. Er dog lidt misundelig på din vellykkede halvsovende natamning – det gad jeg godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Må vi ikke se hvilke maxikjoler du har købt/overvejer at købe til denne sommer? Du plejer altid at have sådan nogle fantastiske kjoler 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hvor lyder det bare dejligt og skønt at se nyt indlæg fra dig! :). Håber i får en fantastisk aften 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hvor lyder det bare dejligt og skønt at se nyt indlæg fra dig! :). Håber i får en fantastisk aften 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferie 2018: Mallorca (igen)