Lyserød sky

Mine favoritter fra Weleda

Annonce for Weleda

Processed with VSCO with hb1 preset

Glædelig weekend og måske vinterferie for nogen af jer? Jeg håber I går en god én i møde? Vi har zero planer, ud over en fødselsdagsfejring af Saxo’s ven søndag, og det plejer i virkeligheden at være de bedste weekender for os. Dem uden planer hvor vi kan gøre det vi allermest har lyst til på selve dagen.

Inden vi ringer weekenden og vinterferien ind på den børnevenlige måde med fredagspopcorn og Disney Sjov (er det i øvrigt bare mig, der synes DS er noget af det ringeste)?, skal det først handle lidt om nogle lækre lækre plejeprodukter. Mine winter essentials  : )

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er nemlig stolt og glad over, at have indgået samarbejde med verdens mest bæredygtige brand inden for naturlig hudpleje. Ved I hvem jeg snakker om? Weleda selvfølgelig. Skønne Weleda, som jeg har brugt i 1000 år. Især deres kropsolier har været et kæmpe hit hos mig altid. Den med duft af lavendel. Oh my. Jeg er helt afhængig. Så lækker og velduftende. Mmm.

Hvordan står det til med jeres hud i dette kolde (dog flotte) vejr vi har os for tiden? Reagerer den?
Min hud er egentlig altid mest problematisk omkring slut vinter og start forår. Den får tørre røde plamager. Især på kinderne og omkring mundvigene. Det ser ikke pænt ud skal jeg hilse at sige. Det er som om, den ikke kan lide skiftet i vind og vejr, selvom jeg nu virkelig sætter pris på det skift. For søren jeg ser frem til noget forår snart.

Denne gang er jeg forberedt og har bl.a investeret i Weledas Cold Cream, der er en virkelig lækker ansigtscreme med mandelolie, der passer perfekt til den ekstra tørre hud. Jeg har testet den i en rum tid nu, og den gør vitterligt min hud silkeblød. Og så dufter den vidunderligt og får mig til at drømme mig på et eksotisk spa-ophold. Haha.

Processed with VSCO with hb1 preset

Og så er der deres Almond serie med mandelolie, som jeg også har været så heldig at få lov at teste. Ren forkælelse til mor her. Dejlig håndcreme til de tørre hænder, en ansigtsolie, og en ansigtscreme. Så lækkert.

Processed with VSCO with hb1 preset

Og til slut en skøn læbepomade. Læbepomade er nærmest livsvigtig for mig. Og denne giver læberne en fin lyserød farve. Jeg er mega fan af læbepomader med farve i. Det frisker bare op, uden at blive for overdrevet eller give et decideret læbestifts-look. Det er lige mig.

Ja, det må være det for nu. En ansigstolie + ansigtscreme, cold cream til når min hud er ekstra tør og så en genial læbepomade.

Har I prøvet Weleda?

Weleda’s produkter er i øvrigt økologisk certificerede og 100% naturlige og fås i diverse helsekoster fx. Helsam.
Find også Weleda på Facebook her.

Processed with VSCO with hb1 preset

3 kommentarer

 • Almond ansigtscremen kunne jeg godt finde på at springe på. Den ser SÅ lækker ud 🌸Og ved fra tidligere at mandelolien er skøn, så mon ikke jeg også vil elske cremen. Hvordan er den i konsistensen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den er fed uden at være for fed. Den er virkelig virkelig skøn. Jeg bruger den hver morgen nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Emilie. Kommer din Q&A-video ikke snart. Jeg venter spændt. Vh. Liv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød sky