Min måned som veganer

Ting der gør mig glad #5

Annonce
unnamed-1

Hello!

Det er søndag og det er blevet tid til lidt gode sager fra den seneste tid i Emilie-land : )

unnamed

^^^ En tur i Den Blå Planet
Var afsted i sidste uge og det var sådan et hit. Sidst vi var der, for en del år siden, var jeg egentlig ikke SÅ imponeret igen. Men måske det mere hang sammen med, at Saxo var lille og ret uimponeret? Men nu her. Oh my. Vi brugte flere timer derude Olde, ham og jeg. Og Isolde selvfølgelig. Jeg havde, som altid, hende med i viklen ; ) Igen en anbefaling.

Processed with VSCO with a5 preset

unnamed-1

^^^ Annonce: Yes yes yes: Mine nye redning i hverdagen. Min nye smarte Dankort app!

Nets står bag og den muliggør at en travl og sommetider mega glemsom mor som jeg, kan betale mine varer i Føtex (eller 11.000 andre steder), selv når jeg har glemt min pung derhjemme. Det er SÅ smart og SÅ godt for mig. Et er når jeg er glemsom. Men et andet er faktisk, at jeg jo rigtig ofte handler ind med Isolde siddende i viklen. Og der lader jeg ofte taske og pung blive hjemme, så jeg har så lidt at slæbe på som muligt. En ting jeg dog altid, uden undtagelse, har med er min telefon. Jep, jeg er afhængig, men det kender de fleste vel til, ikke?
Så nu behøver jeg altså ikke længere tænke over, om jeg huskede dankortet. Appen er super brugervenlig og nem at komme i gang med og måden man betaler på er ved at bruge den kontaktløse funktion. Så smart altså. En stor anbefaling herfra. Psssst: I kan signe jer op til appen lige her.

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^ Og apropos vikling. TAK fordi I tog så godt imod min lille video på IG, hvor jeg viser hvordan jeg bruger en fastvikle. Sådanne videoer kan jeg da snildt lave flere af. Og hvor er jeg glad for at det virker til at flere og flere tager det at bære deres baby til sig. Det ér verdens bedste <3

unnamed-2

^^^ En bio-date med min store. Det er SÅ fedt at vi er nået hertil, hvor jeg godt kan være væk fra Isolde et par timer. Misforstå mig ej. Jeg elsker at være tæt forbundet med hende. Det synes jeg jo, at man som mor til en lille baby har pligt til. Men, hvor jeg dog også bare nød at have min store helt for mig selv. Jeg tror også han synes det var rart. Selvom han, efter filmen, sagde at han glædede sådan til at se “Isolde-baby”, som han kalder hende. #smelter

unnamed-3

^^^ En god lang gåtur rundt på Frederiksberg og Vesterbro. Og derefter frokost på Karmaman på Frb Allé. Vi havde hele stedet for os selv, hvilket var en smule underligt, for der er SÅ lækkert. God plads, god frokost, masser af lækre drikkevarer, hjemmelavede kager. Fan!

unnamed

^^^ Sne-tur med barnevognen. Der er forsat mange der spørger, om Isolde også godt kan sove i barnevognen, nu hun vikles så ofte. Men ja det kan hun altså sagtens. Og hun sover ofte bedre og længere i barnevognen end i viklen. Jeg bruger mest viklen når hun er vågen faktisk.

unnamed-1

^^^ Et nyt og større bord til køkkenet. Så hyggeligt at sidde derude og spise både morgenmad og aftensmad. Nu hvor Isen også er kommet med til bords <3  Bordet er fra Ellos og fås her. Nå ja og to nye stole i samme ombæring. Man sidder sindssygt behageligt i dem.
Og tæpperne som I kan se, er plasttæpper (SÅ smart i køkkenet) og fås (i et andet mønster godt nok) her:

unnamed-2

^^^ Min lille BLW baby. Det går SÅ godt med maden og jeg er bare virkelig stolt af hende. Vi har købt de smarteste tallerkener fra Happy Mini Mat og så dette forklæde, så hun bare kan give den gas med maden, uden at vi stresser over at tøjet bliver helt fuld af mad : )

unnamed-5

^^^ Vores APATO skåle stylet af sindssygt dygtige Instagrammer Signe Bay. Wauw. Så smukt et billede, synes I ikke?

Og det var vist det, for denne gang <3 Nyd søndagen x

6 kommentarer

 • Tea

  Jaaaa til vikleguide og størrelsesguide! Venter nr 3 og denne gang skal der altså vikles amok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Emilie
  Jeg er sikker på jeg skal have købt en vikle til vores anden søn, der forhåbentlig snart melder sin ankomst. Jeg er virkelig vild med den du har på her fra kokadi, men kan kun finde den i str. 6. Jeg er 162 cm – str small, vil du vurdere at den vil passe mig i str. 6 eller vil den være for lang?
  God aften – Karina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det vil du ikke fortryde <3

   Du kan sagtens passe en str 6, men halerne er nok lidt lange. Men det er smag og behag. Jeg kan bedst lide str 6, fordi jeg synes det er smukt når stoffet er langt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vil du måske lave et indlæg, hvor du kigger på fordele og ulemper ved bæresele og vikle? Samt måske en liste over hvad man skal bruge af vikler, hvor de kan købes i Kbh-området og bare generelt dine erfaringer omkring vikle.
  Der kommer en lille baby hos os om 3 måneder-ish, og vi har købt en bæresele, men nu bliver jeg i tvivl… help 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det vil jeg gerne <3

   Jeg tror du bliver rigtig glad for vikle kontra bæresele.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min måned som veganer