På det seneste #5

Det guld-glimtende tæppe

Processed with VSCO with hb1 preset

God morgen og glædelig lørdag, venner!

Her får I lige lidt billeder af det tæppe fra Ellos (reklame-link), som pyyynter fint i vores stue i øjeblikket. Tidligere havde vi et virkelig flot grøn/gråt liggende (dette), men med en mørk sofa, mørke puder, mørke gardiner, blev det hele bare lidt for mørkt. Så et let skinnende, beige, nærmest guld-glimtende tæppe gjorde godt og lysner det hele lidt. Og alle er glade : )

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Hvad har I af planer i dag? Vi er vågnet tidligt og jeg tror drengene skal i svømmehallen. Måske Isolde og jeg skal joine dem? Så bliver det første tur i svømmehallen for hende, haha. Min helt personlige holdning er at babysvøm når de er helt små ikke er livsnødvendigt, men at det selvfølgelig er rigtig godt at vænne barnet til vand. Vi begyndte først sådan rigtigt at gå fast i svømmehallen med Saxen da han var ét år. Og han er SÅ glad for vand nu. Så altså ingen stress, hvis du, ligesom jeg, ikke har meldt dig på det obligatoriske babysvøm-hold med din bebs.

Hav en fantastisk lørdag x

Pssssst. (reklame-links): Lampen der hænger i loftet finder I her (dog er vores i en anden farve) lamperne ved siden af sofaen her, og sofabordet her.

5 kommentarer

 • Mia

  Uh den med babysvømning – der ramte du lige hovedet på sømmet for mig.
  Min datter er 4 mdr og jeg har endnu ikke været af sted til babysvømning. Og alle taler om, at det bare er noget man SKAL. Men jeg kan helt ærligt ikke lige overskue det endnu 🙁
  Omverdenens forventninger er sgu bare ikke særligt sjove! Men fedt at læse, at der alligevel er håb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julle

   Det skal du slet ikke stresse over. Svømmehal med en baby på 4 mdr er af egen erfaring mere stressende end hyggeligt! Jeg synes det er så meget sjovere, når de nærmer sig et års tid for både baby og mor/far 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh du kan tro at der er håb <3 Absolut ingen grund til at stresse : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mia, jeg startede først med min mindste da hun var 11mdr og jeg siger dog det var en rar oplevelse 🙂 Hun kunne være med til hele lektionen og hun var seriøst den eneste baby der ikke skreg i omklædningen.
   Hver eneste gang vi var afsted blev instruktørerne nød til at bede mødre om at gå tidligt fordi deres babyer bare skreg og ikke ville mere. Babysvømning er ikke en skal-ting. Min store begyndte først fast til svømning som 2,5 årig, inden da tog vi bare afsted når vi havde lyst, og begge unger ELSKER vand og at være i svømmehallen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste #5