BLW - Baby Led Weaning

Hip hip Hurra: Børnetøj og fødselsdagskonkurrence

Annonce
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Halløj kære jer.

Jeg håber jeres torsdag har været rar indtil videre? Vi er blevet indendøre det meste af dagen, det er simpelthen for koldt at være ude.
I går hentede jeg Saxen i børnehave og planen var at tage bussen hjem. Men smarte mor her, havde lige glemt at der er vejarbejde på det meste af Gl. Kongevej pt, så bussen gik ikke og vi måtte gå hele vejen hjem, hvilket tager omkring 40 minutter i Saxo’s tempo, fordi han stopper ved samtlige butiksruder og skal kigge ind ; )
Vi var nødt til at gøre stop i Irma på vejen og købe kakao, som vi tog med hjem og varmede og drak under dynen, foran noget dårlig tegnefilm. Det var nu ret hyggeligt, nu det skulle være <3

Her til formiddag har vi haft besøg af en veninde + hendes bebs, et par måneder ældre end Isolde. Hun skal også hjemmepasse ham de første par år, så vores plan er at slå os sammen fast et par gange om ugen og lave noget med ungerne. Så hyggeligt altså. Jeg er simpelthen så glad ved vores beslutning om at udskyde vuggestue på ubestemt tid. Det føles helt rigtigt.
Nu slynger jeg bare noget ud, ikke.. Hvis der sidder nogen derude som også skal gå hjemme med deres børn, og som kunne forestille sig at hænge ud med to søde damer + unger som pt er 6 og 8 mdr gamle, så må I endelig give lyd. Det bliver nok ikke relevant før efter sommeren engang, men ja… Sig til hvis det er <3

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Og nu til et lille shoppetip: Jeg har teamet op med en dejlig webshop med børnetøj: Cirah.dk. 
Det kan godt være lidt en jungle, ikke? At finde frem til de fede webshops, dem man gerne vil handle på. Dem med de skønne mærker, den gode service. Der findes jo et hav. Altså seriøst. Nogle gange undrer jeg mig lidt.. Hvordan kan endnu en webshop med børnetøj løbe rundt? Men der er jo selvfølgelig et kæmpe marked for det. Jeg er selv en sucker for at shoppe til mine børn (abe-der-holder-sig-for-øjnene-smiley) og nu har jeg altså stiftet bekendtskab med Cirah.

Cirah har en masse lækre mærker. Jeg nævner gerne nogle personlige favoritter:
Marmar, Soft Gallery, Alerin, Bisgaard, Bonet Et Bonet, Homeyness (og mange flere).

efbsssslf-copy

^^^ Og vi har shoppet har vi. Lækre og sindssygt bløde Marmar heldragter, body og leggings. En dragt fra Soft Gallery også. En merino cardigan, og de kæreste lyserøde futter til når hun er med i viklen. Totalt uundværlige jo ; )

Og altså. Cirah gør det godt. De har god og hurtig service, man kan betale med børnepenge, hvis man er til det. Der er gratis retur, hvilket altså er rigtig rart, hvis man gerne vil bytte eller har fortrudt sit køb. Der er gratis gaveindpakning mm.

Og Cirah har faktisk fødselsdag d. 15 marts! Hvilket betyder at der er -20% på hele shoppen d. 14 marts klokken 20.00 og til og med d. 15 midnat.

Cirah har også en konkurrence kørende i øjeblikket. Så hvis I shopper på Cirah, får I nogle fine balloner med og poster I et billede på Instagram af ballonerne og skriver #cirahdk1år, så er I med i lodtrækningen om et gavekort til shoppen på 3000 kr. Der findes en vinder d. 22 marts.

Det var det fra mig for nu. Isen tager dagens tredje og sidste lur i barnevognen og Saxen og min far er ved at bage croissanter. Så jeg vil skynde mig ind ved siden af og joine dem.

Vi snakkes snart xx

Processed with VSCO with b6 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLW - Baby Led Weaning