Ugen der gik

Mandag, keramik og om at glæde sig

aaoomi_1

Annonce for egen virksomhed: 1: Krus fra MESS serien her, 2: Middagstallerken fra MESS serien her, 3: Frokosttallerken fra LUNA serien her , 4: Skål og Krus fra LUNA serien her, 5: Skål fra DUST serien her, 6: Fad/Tallerken med højkant fra DUST serien her.

God eftermiddag!

Det er mandag, jeg har trænet, handlet ind, gjort lidt rent, fodret barnet (eller nåååh nej #blw haha) og nu sover hun dagens anden lur i barnevognen. Jeg krydser fingre for at det bliver en af de lange lure, for jeg har en million milliard ting jeg gerne vil have lavet her på computeren imens : )

Men først vil jeg lige vise jer lidt nyt keramik, som vi har fået i butikken og online. Jeg synes bare det er SÅ super smukt. Og så er det håndlavet. Det betyder altså meget for udtrykket synes jeg.

Vi har efterhånden fået APATO godt i gang og jeg er super stolt over det vi allerede har opnået. Det må man da gerne sige, ikke? : ) Det største fokus er jo BtB og vi har fået solgt vores eget keramik ind hos en del forskellige spisesteder efterhånden. Bl.a Llama, som jeg synes er et kæmpe skulderklap. Det er jeg altså stolt over.

dust_7_1024x1024

Jeg glæder mig sådan til den dag, hvor jeg skal spise af vores eget,  et af stederne. C har selvfølgelig allerede været ude og teste selv, men jeg er stadig bundet til hjemmet i forbindelse med putning, amning osv.
Er begyndt at glæde mig lidt til at C kan putte lige så godt som jeg, men har dog ikke fået spat endnu og jeg forventer først at det er muligt om ca 5 måneder.
Men for nu er jeg så småt begyndt at prøve, at hun bliver puttet til natten, uden at falde i søvn med brystet i munden, men blot ved at jeg ligger ved siden af hende og aer, synger osv.
Det er meget nyt, men to gange er hun faldet i søvn uden problemer, min seje lille pige. De to andre gange, blev hun ked af det, og så skiftede jeg hurtigt over til at putte som vanligt. Hun er stadig lille og ingen store omvæltninger skal ske lige nu, det synes jeg ikke hun er klar til, og jeg har som sagt ikke travlt.

Men det er skal blive godt, når vi en dag når dertil, hvor vi kan være 100% lige om alt. Så skal mor her ud og give den gas, haha ; )
Ej kæmpe kram til alle fellow mødre derude (særligt dem til babyer) – Vi er freaking seje!
Baby er så afhængige af os det første lange stykke tid. Det er både verdens mest fantastisk følelse, men sommetider også ret udmattende.
I skal bare vide, at I bliver jer selv igen. Og der kommer en dag, hvor I kan gøre lige det I har lyst til. Restaurant med veninderne, spa-tur med manden eller bare en hel dag på langs. Det kommer lige om lidt, og så savner man baby-tiden, haha.

Kan I nu have en dejlig mandag. Saxen har som altid farmor-mandag, så drengene returnerer først ved 19 tiden. Så bare Isen og jeg indtil da. Det er nu også hyggeligt <3

2 kommentarer

 • Mille

  Tak for den venlige påmindelse. Sidder herhjemme med lille Edith på tre uger og tog mig selv i igår at blive en smule jaloux på faren? som skulle i biografen med vennerne, og selv følte jeg mig rimelig bundet til hjemmet. Men selvfølgelig, min tid kommer igen men det gør symbiosen med baby Edith ikke ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Selv tak. Den følelse tror jeg at alle mødre har til tider og det er bare helt ok. Det er så vildt at være nogens mor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik