Forårs-shopping

The Iconic

Annonce for Ellos
Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

^^^ Kjole fra Ellos’ Iconic Collection her.

Glædelig mandag, venner! : )

Ugen er skudt i gang, og hjemme hos os, er den startet temmelig langsomt. Saxo har farmor-dag hver mandag og normalt kører C ham derud fra morgenstunden, men i dag bliver han hentet herhjemme, og lidt senere end normalt. Så vi har haft en rigtig rar og langsom morgen. Med god morgenmad og et laaaangt bad, ham og jeg. C er netop gået ud for at putte Isen i barnevognen, og nu sneer det. Meget søndagsagtig start. Det er skønt <3

Jeg selv er faktisk hoppet i træningstøjet, for om et par timer er jeg den der står nede hos Sif i Fit Mom. Det er desværre ikke meget jeg har fået trænet, men nu skal den lige have en skalle den næste måneds tid. Hep på mig, ikke?

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg vil lige vise jer lidt billeder fra i går. Det er mig, iført tøj fra Ellos helt nye kollektion, The Iconic Collection. Jeg tror at Ellos er min yndlings-webshop. De har bare ALT hvad hjertet begærer. Interiør, beauty, fashion. Og mega god og hurtig service.

The Iconic består af en masse lækre sager. Bl.a den prikkede kjole jeg har på. Den er virkelig pæn synes jeg. Og bonus: Den er ammevenlig : )

Og derudover har jeg to lækre silke-strik på, på billederne her. En lyseblå og en mørkeblå. Og af andre lækre ting: Deres bukser med stretch (godt for mor-kroppen), jeg har valgt dem i sort. Og en skjorte, som er død-pæn med fine detaljer.

Kan I lide det? : )

Hav lige den dejligste mandag x

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
img_0340

5 kommentarer

 • Elizabeth

  Hej Emilie,
  Hvor får du farvet hår? 🙂
  Det er så pænt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det var sødt sagt, Hos Gun-Britt, nornalt af Simone Rosengaard, men hun er på barsel i øjeblikket. Derfor fik jeg det farvet af Oliver sidst : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Hej Emilie,
  hvor får du farvet hår?
  Det er så pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig start på dagen ♥ der er ikke noget bedre en god tid med sine små børn.
  Vi prioterede også, at jeg gik hjemme da vores drenge var små. Det giver bare en dejlig ro.
  Skønt tøj fra Ellos ♥
  Kh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er der nemlig ikke. Det er det vigtigste for os.

   Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs-shopping