Forårsvibes og mellemørebetændelse

Ting der gør mig glad #6

unnamed-4

– At min lille is lader til allerede at være i bedring. Hun sov igennem i nat og smilene var store her til morgen. Hurra for penicillin og panodil <

– En dag helt uden planer. Har naturligvis aflyst alt grundet den møb, og selvom jeg også elsker at have planer, være out and about, så er en dag, hvor vi intet skal bare ren luksus.

– Vejret. En sol der varmer, en himmel så blå og her til morgen også lidt sne. Så fantastisk flot.

– 10 minutters mig-tid på en stol i gården med benene oppe. Og solen bagende i ansigtet. Så dejligt!

– Tanken om, at vi om 3 måneder befinder os på Mallorca. Endnu mere sol!  Og vi skal ikke hjem før der er gået fire uger! Hurra.

– Og forhåbentlig spankulerer jeg rundt i denne kjole (reklame-link), hvis den altså lever op til forventningerne når den ankommer. Jeg elsker elsker maxi-kjoler og vil helst bare gå i lige præcis dem hele sommeren. Lette, luftige, beskytter mod solen osv. Fan!

– Min genfunde kærlighed for Tina Dickow. Så melankolsk, så smukt. Det sender mig direkte tilbage til min efterskoletid, en tid hvor jeg ikke havde det spor godt, men hvor jeg havde en skøn veninde, Tilde, som altså introducerede mig til Tina Dickow. Og sådan er der mange minder forbundet med musik.

– Når mine unger starter morgenen med sammen at se 10 minutter børnesange på computeren. Simpelthen for kært at de ligger der begge to på maven. Jeg ved godt det er no-go med skærm og alt det der, meeeen #sænkbarrenmor er mit nye yndlingshashtag (ikke mig der har fundet på det).

– Alt med peanutbutter. Seriøst. It’s like an addiction! Er det bare mig?

unnamed-6 unnamed-3 unnamed-5

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsvibes og mellemørebetændelse