Interior inspo:

Ugen der gik

Reklame.unnamed-5

Igen er det blevet søndag og igen igen sidder jeg tilbage med en følelse af, at ugen virkelig bare er fløjet forbi. Og jeg forstår det ikke. Hvorfor skal det gå så stærkt? En eller anden stik mig en pause-knap, please.

Nå, men søndagen er i fuld sving, og jeg har ikke det store at berette fra dagen i dag, desværre. C er til arbejdsdag i børnehaven, og Olde og Saxo er taget på tur i det vældig smukke vejr. Jeg selv er i soveværelset med febersyg baby. Hvad er det, fjerde eller femte gang at hun er syg på sine 7 måneder? Det er SÅ vildt altså. Saxen var ikke syg før han blev et år. Det er lillesøsterlivet så det vil noget, pheew. Er det mon ekstra ekstra slemt med en tredje baby så? Hmm..

Her kommer lidt billeder fra ugen der gik:

unnamed-25

På vej til babysalmesang som vi har meldt os til de næste mange uger. Min aller første “rigtige” barselsting med Isolde, haha. Og jeg tog kun med fordi min veninde pressede lidt på, var ellers parat til at droppe det. Men jeg er glad for at jeg gjorde, for det var rigtig rigtig fint og jeg synes Isolde fik noget ud af det.
Gik også til det dengang med Saxo og det er altså meget sjovere end det lyder ; )

Processed with VSCO with a6 preset

Grøntsagsdeller! Efter Isolde er begyndt spise, har jeg fået en kæmpe kærlighed for grøntsagsdeller.
Super nemme at lave, meget svære at fucke op – Og Isolde kan nemt spise dem selv. Disse er lavet af ting jeg havde i køleren i forvejen. Løg, hvidløg, blomkål, gulerod, squash og ærter, feta, æg, havregryn. Mmm..

Processed with VSCO with a6 preset

På besøg på søde Chris og Cathrines fine kontor, en spytklat fra vores hjem. Så hygge. Når jeg en dag, om virkelig lang tid haha, er færdig med barsel og hjenmepasseri osv. så vil jeg også  dele kontor med søde damer og indrette flot med citrontræ, kaktus og pænt interiør ; )
Find Hdmi kabler til dit kontor her

unnamed-14 unnamed-13 unnamed-12

I Kuben med hele holdet. Jeg er så mega fan af det sted – især i hverdagen, hvor der (selvfølgelig) er færre mennesker – også om eftermiddagen.

unnamed-4

Lille skat med de lange vipper. Ved virkelig ikke hvem hun har dem fra, haha.

unnamed-23

Altid igang med at bygge Lego. Han bygger det helt selv ved at følge anvisningen. Måske er det bare mig, men jeg er altså dybt imponeret. Han er jo kun lige blevet fire. Det er i øvrigt Lego City, som b.la fås her (reklame-link), som han leger med. Simpelthen så god underholdning – og sådan set også for de voksne ; )

unnamed-8

Den himmel altså! Og fuld fart frem på cykel <3

unnamed-7

Fødselsdagsfejring af min lillesøster, som fyldte 24 (!)

Processed with VSCO with a6 preset

Ok, jeg har simpelthen lige fundet ud af, at jeg har brunt hår, altså ikke bare leverpostej men brunt, inderst inde. Det vidste jeg ikke, så jeg måtte lige tage et billede for at dokumentere. I kan godt se det, ikke? Det er bare sært, for øverst oppe er mit hår, også det der ikke er farvet vel at mærke, meget meget lysere.
Psst: Mit blomstrede cover er herfra (reklame-link).

unnamed-22

Isen i guld Marmar cardigan, fordi jeg ikke kunne styre mig. Guld, hallo : D
unnamed-10

Super Olde! Seriøst hun er vores helt herhjemme. Mere overskud end nogen anden jeg kender. Hun er 75 år og kan ikke køres træt, haha. Og så kan hun noget med børn. Jeg kan ikke helt præcist sætter finger på hvad, men man er aldrig i tvivl. Noget jeg dog ved er at hun snakker til børn på en naturlig måde, som om at barnet er fuldstændig ligeværdigt – hvilket det jo også er, også selvom det er mindre. Hun respekterer barnet og kræver aldrig kram eller kys – men får sjovt nok begge ting i massevis. Jeg elsker hende for det <3

Processed with VSCO with a6 preset

Søndagslæsning. Det blev dog ikke til så meget, da jeg havde svært ved at koncentere mig med syg lille mus i favnen. Men åh hvor jeg glæder mig til at læse i den bog. Har hørt så meget godt <3

Jeg håber I har haft en vidunderlig weekend xx

7 kommentarer

 • Er I startet til salmesang i Sankt Markus Kirke? Der har vi nemlig lige gået. Vores forløb sluttede for 2 uger siden.

  – Det er ret hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er nysgerrig nu når du snakker hår;-)

  Er dit også blevet mørkere indenunder efter du har født? Og har du fældet meget hår?

  Jeg fødte ca en måned efter dig, også mit andet barn og fuldammer til 6 mdr, men er seriøst ved at miste meget hår og det er blevet mere mørkt i bunden, så føler det er blevet endnu tydeligere at jeg har mistet så meget hår!! 🙁

  Mange siger det er pga amning, er bare så trist over det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Pyh ja den sygdom der. Min den ældste var aldrig syg og er det også meget sjældent nu (hun er 7) men nr 2 var også forkølet hver 14 dag ca. Og nu er med nr 3 hun heller aldrig syg. Så man kan være heldig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej Emilie
  Tænkte på, hvornår der kommer svar på den spørgerunde, du satte i gang for efterhånden meget længe siden?
  God søndag aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tænker selv på det : D Jeg har ikke glemt det, men tiden er bare knap. Håber du bærer over. God aften xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Selvfølgelig!!! Det er kun fordi, jeg nyder at følge med og sådan glæder mig til at høre dine svar! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior inspo: