Om babyer og søvn og alt for mange krav til de små

Weekenden i billeder

unnamed-16

Hej allesammen.

Søndagen går på hæld, og jeg håber I har haft en vidunderlig weekend? Det har vi. Den har været meget familie-agtig, men det er absolut ingen dårlig ting.

Her er lidt glimt fra vores:

Processed with VSCO with hb2 preset

^^^ (reklame-link): Står bare lige og prøver at se tjekket ud. Haha. I kjole fra Sofie Schnoor her  Og så må jeg lige slå et slag for Falke’s pure shine strømpebukser. Ved godt det er lidt random, men der er faktisk mange der spørger hvilke strømpebukser jeg foretrækker. Og ud over dem jeg køber i Føtex, så elsker jeg altså Falke’s. Deres soft merino er også vildt lækre. Og super her om vinteren (eller nå ja, forår er det vel egentlig nu)…

unnamed-10

^^^ En god lang gå og cykeltur i går. Med en virkelig ubehagelig oplevelse på vejen: En voksen mand stod simpelthen og råbte og og ruskede en lille pige så hårdt. Han var SÅ truende og væmmelig. Og jeg er så inderligt ked af, at hverken C eller jeg nåede at reagere. Vi stod på den modsatte side af brede Frederiksberg Allé, med to børn, cykel og barnevogn. Men pyyhh. Den oplevelse sidder i mig endnu. Jeg er sikker på at alle herinde godt ved det, men man må simpelthen ALDRIG ruske børn. Og efter min mening må man heller ikke råbe. Alle kan komme til at blive pressede til tider, og er skaden sket og man har råbt, så giv barnet en undskyldning.

Processed with VSCO with hb1 preset

^^^ Mine. Allerede de bedste venner <3

unnamed-1

^^^ Træning lige midt i stuen (oveni en masse lego, hah). Det er sgu lidt en joke med mig og det træning. Som om jeg aldrig kan komme ind i en ordentlig rutine. Men åh hvor jeg gerne vil det. Ønsker mig en stærk og sund krop. Savner at føle mig stærk. Så altså. Nu prøver vi lige lidt igen. Træning hver mandag hos Sif og derudover hjemmetræning hver anden dag. Wish me luck

Processed with VSCO with a6 preset

^^^ Morgengrød. Hvad angår morgenmad er jeg sådan en, der bliver helt pjattet med én ting og spiser det hver morgen i et par uger, for derefter at blive super træt af det (selvfølgelig) og finde på noget andet. Lige nu har jeg en ting for grød. Jeg koger grøden med bær, og spiser det med banan, kokos (og nogle gange lidt chokolade eller peanutbutter). Jeg er også begyndt at give Isen grød om morgenen. Nogen tænker at når man kører BLW er grød bandlyst. Men sådan er det slet ikke. Det handler stadig bare om, at man ikke fodrer barnet, men lader baby styre det selv. Jeg preloader en ske, og lader Isen fører den op til munden. Og ja, det sviner helt vildt. Føler ikke jeg laver andet end at gøre rent for tiden. Men det bliver vel bedre

unnamed-3

^^^ Pizza-tid! Saxo får ofte lov at vælge hvad vi skal have at spise i weeekenden. Hans favorit er ris og kylling, pizza eller burger. I går blev det til pizza. Og ikke de hjemmelavede af slagsen. Dem kan jeg nu bedst lide. Altså de hjemmelavede.

unnamed-12

^^^ De to her! På vej en tur i svømmeren. Pigerne sprang over. Vi har besluttet at købe en ny ladcykel her i løbet af de næste par måneder. Den vi har nu er faktisk min fars og selvom den fungerer, så er den usandsynligt hård at køre. Den er virkelig gammel.
Vi har brug for en, der er lidt lettere at have med at gøre, ellers kommer jeg aldrig op på den. Jeg tror vi går for en Christiania. Jeg ved ikke, jeg synes bare klart den er fedest, selvom der er kommet mange andre ladcykler på markedet. Nu skal vi bare tage stilling til om den skal være med eller uden el. Hvad siger I?

unnamed-15 unnamed-13

^^^ Is på Social Foodies. Selvom det stadig er mega koldt, så ér det jo forår. Og forår = is-tid, right?
I fredags hentede C, jeg og Isolde Saxo fra børnehaven sammen. Det er vores lille ting – at hente sammen om fredagen, og så gå ud og lave noget hyggeligt. Er så taknemmelig for at det kan lade sig gøre.

unnamed-14

^^^ Søde pige lige vågnet. Hun sov, hold nu fast, 3 timer og tyve minutter fredag formiddag. Det er ikke standard. Men hun er egentlig begyndt på at tage nogle virkelig lange formiddagslure. Jeg klager ikke.

unnamed-17

^^^ En lang sømdagsgåtur. Vi gik hele vejen fra Østerbro til Frederiksberg. Det tog en time i Saxo-tempo, men var noget så hyggeligt.

6 kommentarer

 • Susanne

  Vil anbefale jer at tage ud og prøve nogle forskellige. Der er fx Ladcyklen i Vanløse, der har forskellige mærker. Vi ændrede mening efter testkørslerne og landede på Babboe! Men uanset hvad: få el på! Det er helt, helt genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Vi har en Christiania med el. Den er fantastisk og faktisk 4 år gammel og batteriet fejler ikke det mindste. Den er så praktisk, og man kan handle stort ind uden at det er en hindring, da el hjælper en på vej. Plus så kommer man ikke helt opkogt frem til sin destination.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Vil klart anbefale en Christiania bike med el – som et nyt initiativ kan de også leases for lige omkring 250 kr om måneden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Gud det er smart. Det vil jeg kigge nærmere på : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Mht ladcykel så har vi en Nihola uden el. Og jeg er helt forelsket. Den er så let, og den er virkelig nem at styre (og jeg er ellers en spasser til mange ladcykler). Vi overvejer el på et senere tidspunkt. Det kan godt efterinstalleres. Men for nu, er det også så fint uden. Vi har dog kun 1 barn. Så måske det ville være mere nødvendigt med 2 i ladet. Jeg ved det ikke. Men Nihola får min varmeste anbefaling ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Mb

  Sikke en dejlig weekend.
  Hvad angår om du skal have en ladcykel med el eller uden. Vil jeg klart anbefale med! Jeg har arbejdet i to vuggestuer, der begge havde ladcykler, en uden el og en med. Du kan bare komme meget hurtigere frem og det længere, da du får lidt hjælp. Og man kan sagtens slukke el’en og cykle uden. Men når cyklen er bare lidt fyldt og det blæser lidt og der er måske er en lille hældning når man f.eks holder for rødt. Er det så lækkert med et lille ‘skub’ 😊
  Ha’ en dejlig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om babyer og søvn og alt for mange krav til de små