Ugen der gik

30

Processed with VSCO with a6 preset

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

God formiddag og dejlig mandag til jer. Min foregår i det langsommeste tempo i dag, ovenpå en begivenhedsrig weekend. Heldigvis er min baby med på den. Hun har i hvert fald sovet i vognen de sidste 2,5 timer. Yas, lige hvad jeg havde brug for i dag.

Og så skete det i øvrigt altså. Jeg er fyldt 30 år og det føles faktisk herre godt !!

Vil I høre om min fødselsdagsfejring? Super, det tager jeg som et ja ; )

I fredags havde jeg jo inviteret mine veninder ud. Vi startede med cocktails på Lidkoeb. Det var så lækkert et vejr, så der var udendørs servering og musik, og det var en helt perfekt måde at starte en god aften på. Vi kunne have siddet der i mange flere timer, men klokken 20.30 havde vi bord på Restaurant Cofoco i Abel Cathrines gade. Vi fik vores helt eget rum og sad 8 piger omkring et stort rundt bord. Alle kunne se og ikke mindst høre hinanden. Virkelig en rar og anderledes måde at være på restaurant på.
Og maden var jo bare skøn, som altid på Cofocos restauranter. Vi fik en 5-retters og rigeligt med bobler og vin. Og muligvis verdens bedste dessert. Rabarbersorbet, mazarinkage og hvid chokoladeganache. Ej men altså. Det var SÅ godt!

Processed with VSCO with a6 preset

Efter Cofoco tog vi på cocktailbar og efter en enkelt drink smuttede jeg faktisk hjem og lod de andre piger om at give den gas i byen.
Klokken var omkring 01 og jeg var spændt på hvordan det hele var gået på hjemmefronten. Og det var gået ok. Som forventet havde hun været meget ked af det ved putning og det havde taget noget tid, men til gengæld vågnede hun ikke en eneste gang i løbet af natten. Min lille mus.

I går søndag på min rigtige fødselsdag var det familiens tur. Først blev jeg vækket med skønsang og dejlige gaver. Jeg fik det smukkeste diamantvedhæng af mine to drenge og Isolde. Det havde jeg slet ikke regnet med. Så fint.
Klokken 11 havde jeg inviteret hele familien ned på Les Trois Cochons til morgenmad. Vi fik avocado, æg, god juice, yoghurt, frugt og croissanter. Helt perfekt. Stemningen var god og servicen var helt i top, selvom restauranten var fuld. Vigtigt.

Processed with VSCO with a6 preset

Og så stod den på kage, kaffe og solskin i gården. Og senere sushi og mere kage i vores lejlighed. Jeg var simpelthen så mæt da jeg gik i seng i går. Og i dag har jeg bare lyst til at leve af grøntsagsjuice hele dagen. Kender I det?

Anyway. Det har været den bedste weekend længe og den bedste fødselsdag! Og mit ønske om en fødselsdagsfejring, hvor jeg havde tid til at være nærværende med folk og hvor jeg ikke behøvede lave noget hverken op til, under eller efter, lykkedes i den grad. Det var så dejligt bare at kunne invitere og lade andre om at servere og servicere. Dét kan jeg anbefale : )

Processed with VSCO with a6 preset

*Gode spisesteder

7 kommentarer

 • katrine

  Hvor er din kjole fra :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er dog den smukke smukke røde kjole fra? 🙂 Beklager hvis jeg har overset det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Kæreste Emilie, kæmpe tillykke med fødselsdagen 🙂 det var mig der sagde hej til dig i Føtex i dag, da jeg så din smukke datter i barnevognen, og jeg føler lidt jeg lød lidt creepy – sorry haha 🙂 jeg har aldrig gjort det før, men jeg har fulgt med så længe og det er en fornøjelse, så det var lidt impulsivt selvom jeg havde travlt. Du er så reel og rar at følge. Håber du får en dejlig dag og havde en dejlig fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ved du hvad, du lød SLET ikke creepy og jeg blev bare SÅ glad. Måtte straks ned og fortælle min mand om episoden bagefter. Haha. Det varmede rigtig meget, så 1000 tak fordi du gjorde det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som om at du har haft en fantastisk weekend! Og stort tillykke med fødselsdagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik