Onsdagstaknemmelighed

Forårsforkælelse

Annonce for Weleda

Processed with VSCO with hb2 preset

God morgen og glædelig torsdag. Det er jo nærmest fredag i dag, eftersom det er helligdag i morgen. Life is good. Nu må det bare gerne blive forår igen, ikke? Vi er simpelthen vågnet op her til morgen til den koldeste lejlighed. Suk.

Men selvom det lige nu ikke er så forårsagtig, så fik vi jo lige den bedste forsmag i sidste uge, og måske er det det, forårets kommen, eller bare det at jeg nu har været mor til to i 8 måneder (hej trætte type), der giver mig fornyet lyst og energi til at tage mig lidt ekstra godt af mig selv for tiden. Jeg mærker det ganske tydeligt. En lyst til virkelig at forkæle mig selv.

Heldigt for mig, for i fødselsdagsgave i søndags fik jeg bl.a gavekort til en beauty-klinik, der ligger to minutter fra hvor vi bor, og jeg glæder mig som en gal til at indløse og lade mig forkæle med massage, ansigtsbehandlinger og måske endda hårfjerning. Sidstnævnte er altid noget jeg selv har stået for, med en engangsskraber, hah, men nu overvejer jeg altså at lade andre om det og måske (forhåbentlig) for første gang i mit liv få helt bløde stænger i mere end én dag. Kan nogen mon anbefale det? Jeg tænker især på sugaring?

Men alt det er selvfølgelig bare en ekstra luksus. Heldigvis kan man jo gøre meget selv, hjemme på badeværelset.
Og ud over at jeg har købt en fancy og (liiidt for pricy) selvbruner, for første gang læææænge (jeg bryder mig nemlig ikke om selvbruner-lugten) så har jeg også været i gang med to yndlings produkter fra Weleda, i håbet om at blive ægte forårsklar og lækker.

Processed with VSCO with hb2 preset

Birch Cellulite Oil og Birch Body Scrub. Seriiiiøøøøøøøst den body scrub er den bedste! Den dufter helt fantastisk, fjerner døde hudceller, renser og gør min hud så lækker og blød efter brug. Den skal anvendes én gang om ugen, men jeg bruger den altså nok nærmere 3-4 gange ugentligt. Den er skøn.

Og så er der olien. Den trofaste læser vil vide at jeg elsker olie til kroppen, til håret, ja til anything. Olien skulle være opstrammende og kan mindske cellulite. Og det den i hvert fald gør ved min hud er at den gør den silkeblød og smidig. Det kan vi lide!

Prisen på olien og scrub’en er i øvrigt hhv: 199,- og 105,- og fås i diverse helsekoster fx. Helsam.

Og igen må jeg bare slå et slag for Weleda, der med deres økologisk certificerede og 100% naturlige produkter er verdens mest bæredygtige brand inden for hudpleje.

Find også Weleda på Facebook her.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagstaknemmelighed