Weekend-tid

Lørdag og en kravle-baby

Processed with VSCO with a6 preset

Glædelig solskinslørdag! Nyder I i fulde drag?

Vores har været vidunderlig indtil videre. I morges puttede vi Isolde i barnevognen, gav mormor babyalarmen og så tog vi ud, bare os tre. Spiste morgenmad på Yolk, ned og købe nye sneaks til Saxen i Mini Me (endelig af med vinterstøvlerne). Og så smuttede vi forbi yndlings-legebutikken – jeg har lige glemt navnet, men den ligger på HC Ørstedsvej og har et genialt koncept. De køber ens brugte legetøj og sælger videre. Og vi har efterhånden været dernede en del gange, og hver gang samler Saxo en pose af sit legetøj, som han ikke længere leger med – og så får en han en ny ting med hjem. I dag noget Star Wars Lego. Simpelthen så fint altså.

Derudover har dagen stået på rar frokost hos naboen, cykling, sol og is i gården og nu tager vi alle en slapper, mens den mindste af os sover anden lur.

Processed with VSCO with a6 preset

Og ang. hende så er hun begyndt at krybe sig frem, hele tiden. Hun kryds-kravler ikke helt endnu, men står konstant på knæene og vipper. Jeg vil skyde på at hun kravler rigtig om to ugers tid. Der bliver hun 8 måneder og det var også der at Saxo begyndte at kravle rigtigt. Jeg glæder mig, fordi det jo bare er så sweet at følge sit barn tage et skridt frem i næste udvikling, men samtidig nyder jeg virkelig at det endnu ikke går så stærkt og at vi ikke skal være over hende konstant. 2 ugers tid endnu, så starter showet, hah.

Vi har de glatteste olie-lakerede gulve herhjemme, så jeg har købt nogle smarte sokker og tights til hende fra Gobabygo (reklame-link). Ud over at det er super smart med dutterne på knæ og fødder, så er det altså også nogle af de bedste strømpebukser jeg har haft til hende. Denne model (som er på tilbud) og så disse i mørkerøde (som er endnu mere på tilbud). Elsker farven! De får altså en stor anbefaling med på vejen fra mig : )

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

2 kommentarer

 • Lise-Lotte

  Hej Emili. Sikke en dejlig lille kravlemus 😍 Min datter på 6 måneder er allerede oppe på knæene og vugge, så tænker også snart at investere i noget kravletøj. Hvor er den fine hue fra, som Isolde har på? Syns det er mega svært at finde en hue, det sidder ordenligt på det lille hoved.. Kh. Lise-Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den er fra Poppy Rose. Super fin og sidder godt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-tid