Torsdagsfri og solbrilletid

Næsten weekend og en udtjekning

attachment-2

Glædelig næsten-weekend!

Det er torsdag aften og jeg tjekker bare lige ind for at fortælle, at jeg tjekker ud et par dage. Hah.
Ud over at hele weekenden kommer til at gå med at fejre min egen lille fødselsdag og at der dermed er no time for blogging, så har jeg også bare brug for en lille pause, tror jeg.

Jeg er, måske for første gang nogensinde i bloggens levetid, inde i en periode hvor jeg synes det hele er lidt træls. Ikke selve blogging, det kan jeg godt lide og jeg føler mig egentlig vældig inspireret for tiden.
Nej, det er den helt klassiske: At tænke at alle andre gør det bedre end en selv. Pludselig at føle at man ikke duer til noget. At man sakker bagud mens folk omkring kører i det højeste gear og får udrettet ting. Også selvom jeg ikke engang har lyst til at befinde mig i det højeste gear. Kender I det?

Den sidste uges tid har jeg gået og tænkt nogle ret negative tanker og det stinker sgu lidt.
Jeg tror på at det er umuligt ikke at få lignende følelser en gang i mellem. Det er menneskeligt. Og det er ok.

Meeen det gør ikke at det ikke er hårdt og irriterende mens det står på. Og så synes jeg jo bare heller ikke at det ligner mig. Jeg plejer at være rimelig ok med det hele. Hvile ret meget i mig selv og alt det.
Og jeg troede egentlig at man med alderen kun blev mere afslappet? Er det en stor fed løgn, måske? Det håber jeg altså ikke, nu jeg er lige ved og næsten, at gå ind i en helt ny epoke: Kvinde i trediverne (!)

Jeg vil forsøge at få styr på mine tanker, og så ses vi på den anden side af weekenden.
Hyg jer så længe xx

Ps. Min kjole er denne fra H&M og den er stor i størrelsen. Jeg har den i en str 34 og den er stadig stor til mig. Og jeg er nærmere en 36-38.

Processed with VSCO with a6 preset

10 kommentarer

 • Karoline

  Tak for en god blog, Emilie! På trods af, jeg tror, vi to er vidt forskellige, følger jeg nysgerrigt med i, hvad du beretter om. Jeg kan rigtig godt lide den “ægthed”, du udstråler 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kan du amme i den kjole? 🙈 Jeg skal føde vores lillesøster/lillebror her til sommer, og den her kjole ville jo være helt perfekt at bo i tIl sommer 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du må have den bedste weekend! En øv-følelse kan vel dukke op uanset alder. Nå men jeg vil blot gøre dig opmærksom på at din blog virkelig er fantastisk inspirerende, jordnær, reflekterende og velformuleret. Lige præcis hvad jeg gerne vil bruge min tid på at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Du er virkelig en inspirerende bloggere og er virkelig glad for at kigge med på dine skønne billeder og indlæg 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Emilie. Du er så inspirerende en blogger. Både fordi du er så jordnær, hvilket virkelig skinner igennem, men mest af alt måden du er mor på, samt de tanker du gør dig omkring dét at være forældre. Jeg er først i tyverne, og jeg håber på, at min kæreste og jeg skal have vores første barn indenfor en 3-4 år, og jeg ser virkelig op til din måde at håndtere moderskabet på – det er så inspirerende og jeg er så enig med dig. Bliv endelig ved. Hilsen fra en trofast læser ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Emilie,
  Jeg vil bare lige hurtigt sige, at du er min absolut yndlings! Jeg følger mange blogs, men den eneste blogger som jeg bare må læse alle indlæg fra er DIG! Jeg synes du er så hyggelig og helt nede på jorden – på den sejeste måde. Og så har vi mange fælles tanker om hvad det gode liv er. Bliv endelig ved <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Emilie. Jeg har fulgt med helt fra start, og du er – ligesom Laura skriver – også min absolutte yndlingsblogger. Jeg nyder at følge med i dit og din families liv, og indimellem drømmer jeg om, at mit liv om en fem års tid bliver nogenlunde ligesom dit 😉 Det er da et kompliment!
  Hav en rigtig dejlig, solrig weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Emilie,
  Det er første kommentar jeg nogensinde skriver her på bloggen, men jeg føler på en måde jeg skylder det hvis det kan hjælpe dine tanker lidt på rette vej igen…. Jeg vil bare fortælle at du hånden på hjertet er min ynglingsblogger også selvom jeg følger med på blogs der har fotografer osv tilknyttet, du er jordnær og mulig at relatere til, så bliv endelig ved med det, så længe du har lyst selvfølgelig!
  Jeg ønsker dig og din søde familie en fantastisk weekend i sommervejret!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsfri og solbrilletid