30

Onsdagstaknemmelighed

[wpsocialite]

img_7838

Der ér bare nogle morgener der er bedre end andre. Og denne onsdag morgen, trods silende regn udendørs, har været en af dem.
I livet med småbørn er det ren luksus, hvis klokken har passeret 7, før nogen vågner, og sådan er det bare.
Så at vi alle vågnede klokken 07.20 i morges var en ret god start. Og at der ikke skulle smøres madpakke eller ud af døren på et bestemt tidspunkt, fordi Saxen blev hentet af olde klokken 9.30 – de to skulle i teatret, var også ret dejligt.

Nå jo, og så er onsdag morgen og formiddag jo dedikeret til at jeg kan få lidt fra hånden. Casper putter Isolde til lur, så jeg kan have fuld fokus ved computeren. Skønt.

Så ja, ren taknemmelighed her på denne regnfulde onsdag, hvilket leder mig videre til flere ting at være taknemmelig for: (håber I kan tage det, og ikke finder det for kvalmende sødt, haha).

Jeg er taknemmelig for:

– At have, hvad jeg i mit hjerte føler er to virkelig glade børn. Isolde er bare ét stort smil (pånær når hun skal have tørret hænder og mund efter mad, hah) og Saxo siger så mange helt overdrevet søde ting hele tiden, såsom: “Det var SÅ sjovt i børnehaven i dag”, “jeg synes det er en rigtig flot kjole du har på, mor”, “jeg synes Isolde er den sødeste baby”, “jeg elsker dig”, “min gode ven Falke, er en rigtig god dreng” “Det går jo nok”, “Det har været en GOD dag i dag”. Osv. osv. Der er vitterligt intet ondt i den dreng, og jeg er simpelthen så stolt af ham.

– Alle mine nye blomstrede kjoler. Jeg gik lidt amok, hah, men min garderobe havde altså virkelig brug for en opgradering, her i forbindelse med forårets kommen. Og er der noget jeg elsker er det kjoler, især lange blomstrede og farverige kjoler. Det er lige mig. Nogle af jer har spurgt til den røde, jeg har vist et par gange på IG. Og det er altså denne (reklame-link) fra Other Stories.

– At kunne leve vores liv nogenlunde stressfrit. Jo jo, vi løber da stærkt og kan også blive pressede til tider og alt det, men sådan grundlæggende er det, lige nu i hvert fald, ret stressfrit.

– At kunne give børnene ro. Det er så vigtigt for mig. Jeg tror så meget på det, på ro.

– Varm te med mandelmælk i. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg prøver at komme de sidste 4-5 kilo ish, der stadig sidder fast fra graviditeten, til livs. Og det er heller ingen hemmelighed at jeg har en sød tand. Men det søde kan man heldigvis få mange andre steder fra end raffineret sukker. Og for tiden gør te med mandelmælk det altså for mig, tager sukkertrangen og er en perfekt “snack”. Jeg drikker i øvrigt en virkelig god en fra Pukka. Den hedder Relax.

– At vækkeure ikke er en del af vores hverdag.

– Veninder der annoncerer virkelig glædelige ting <3

– At min tid med Isolde ikke slutter om 2-4 måneder, hvilket den nok ellers ville have gjort, hvis ikke jeg havde valgt at passe hende hjemme længere tid.

– Vores pastamaskine og the fact at min mand lige har spurgt, om vi ikke skal have frisk pasta til aftensmad i aften. Nå jo og jeg kan jo bare tage en lille portion (who am I kidding). Vi har i øvrigt denne maskine (reklame-link).

– At jeg, efter min fødselsdag i søndags, ligger inde med gavekort til steder hvor man kan få massage!! Nøj jeg trænger. Emilie-forkælelse coming up!

Dejlig onsdag derude xx

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30