Ugen der gik

Sneaker-tid

unnamed

Reklame-links: 1: New Balance her, 2: Sofie Schnoor her, 3: Tiger Of Sweden her, 4: Adidas her. 5: Rebook her, 6: Tiger Of Sweden her, 7: New Balance her, 8: Fila her.
God eftermiddag <3 Åhhh jeg både elsker og stresser over denne tid. Haha. Det er så mega svært at få sat sig foran computeren, er det ikke? Og så fristende at bruge hele dagen udendørs. Men sådan er det. Ting kan vente, vejret kan ikke : )

I dag har jeg spist morgenmad med en veninde. Hun flytter snart til Fyn med mand og børn og jeg er ved at DØ ved tanken. Det er det bittersøde ved at være hvor vi er lige nu. Der var engang hvor alle pigerne boede i København, og det kunne slet ikke være anderledes. Men nu begynder folk altså at flytte. Nogle tilbage til hvor de oprindeligt voksede op og andre til helt nye steder. Det er vildt. Heldigvis (for mig) er der også mange, der vælger at blive i byen <3

Efter morgenmad gik vi en lang tur i det lækre (omend liiiidt blæsende) vejr, og så slog det mig: Jeg vil have nogle sneakers dette forår. Hvis I har fulgt godt med herinde, ved I også at jeg stort set aldrig går med sneakers. Kun få undtagelser. Jeg synes bare ikke rigtig det er mig?! Kender I det? Meeeen nu tror jeg altså det er tid til at prøve at droppe den tanke. Fordi, hvis det kan klæde alle dem jeg ser gå på gaden, kan det da vel for søren også klæde mig, haha. Basta!

Jeg har kig på alle ovenstående fra collagen, og særligt denne: Fordi den er pæn, enkel og på tilbud 😀 Jeg tror sørme jeg klikker den hjem.

 
NU vil jeg lukke computeren i. Jeg tror min baby vågner om lidt og jeg kan høre at Olde og Saxo nede i gården x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik