Fødselsdagsplaner

Torsdagsfri og solbrilletid

sunglasses

Reklame-links: 1: HER, 2: HER, 3: HER, 4: HER, 5: HER, 6: HER, 7: HER, 8: HER, 9: HER,
10: HER, 11: HER, 12: HER, 13: HER, 14: HER, 15: HER.

Holy moly, SÅ kom det for fuldt flor, foråret. Tænker egentlig ikke jeg behøver give det mere omtale. Vi ved det allesammen godt, at vejret er fantastisk i disse dage. Det er ren kærlighed. Og i mangel af bedre (fordi jeg næsten (men også kun næsten) glemmer at tage billeder på min telefon for tiden, får I en collage fyldt med lækre solbriller.
Jeg skal klart have mig et nyt par. Min yndlings Ray Ban model er blevet super ridsede på begge glas : ( Så kan jeg lære det, at passe lidt bedre på mine ting. Så jeg overvejer at købe dem igen og ellers har jeg kig på disse. Også så flotte! : )

Ellers ikke så meget herfra. Dagene tager lidt hinanden for tiden. Ja det har de sådan set gjort siden Isolde blev født, ikke noget nyt der. Aldrig har jeg følt at en uge gik så stærkt. Men det er vel bare sådan det er, når man har meget at se til, mon ikke? Synes I også det går stærkt derude?

I dag trækker vi alle fire stikket. Vi holder torsdagsfri og når Isolde vågner fra sin første lur, kører vi ud i Oldes kolonihave. Både for at hjælpe lidt til, hygge og spise frokost. Saxo glæder sig, som det lille barn han er. Det er kært. Jeg spår at det bliver en dejlig dag.

Håber også I vil nyde jeres, hvad end I skal bruge den på <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsplaner