På det seneste #6

Ugen der gik

Processed with VSCO with hb2 preset

God mandag morgen! Så er det sidste officielle feriedag for vores vedkommende. Ferien har været lang, næsten 14 dage faktisk, og vi har nydt, har vi. Men som altid skal det blive godt at komme tilbage til lidt rutiner. Men i dag er det altså stadig ferie, solen skinner (og hey har I tjekket vejrudsigten for ugen? Det bliver jo lunt, for pokker! YES hvor er det skønt, endelig), og vi vil skynde os at komme ud i det gode vejr, men inden da, et lille kig på ugen der gik:

 

Processed with VSCO with a6 preset

Mandag tog jeg begge børn med ud for at spise morgenmad på gadens bedste sted: Les Trois. Eller altså. Saxo og jeg startede og da Solden så vågnede fra lur, kom hun med ind. Så hygge og jeg følte mig som lidt af en power-mom, haha ; )

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Mere mad og to glade påske-piger hos Trine <3

Processed with VSCO with hb1 preset

Verdens fineste lyserøde kjole landede hos mig. Jeg kommer til bo i den her til forår og sommer. Den er fra Stella Nova og kan findes lige her.

Processed with VSCO with hb2 preset

To jeg kan lide: Isolde & Mormor

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Endelig lidt godt vejr og en tur i Zoo og Søndermarken. Zoo’s nye legeplads er hermed godkendt : )

Processed with VSCO with hb2 preset

En frokost-tur på Sliders hele familien. Så fedtet og lækkert. Ingen af os spiste aftensmad den aften, haha.

Processed with VSCO with hb2 preset

En carfie og en omsorgsrevolution. To be honest, jeg var lidt tøvende med at udgive mit insta-post omhandlede Chri Chri’s artikel (der nu er taget ned), hvor en række kvinder udtaler sig om deres børns sovevaner. Fordi jeg oprigtigt synes at der skal være plads til os alle – også selvom vi vælger at gøre tingene på forskellige måder. Men der ér grænser og i sidste ende kunne jeg ikke lade være, og jeg er SÅ glad for at jeg trykkede upload. Der kom næsten udelukkende positiv respons og den bog der “Godnat Og Sov Godt”, den skal altså bare forbydes. Det kan ikke passe, at vi i 2018 kan købe en bog, hvor der bl.a står følgende:

“Barnet græder højest sandsynligt i vildens sky, men det skal I ikke tage jer af. Det er nu at  I for alvor og skal vise jeres styrke og ikke bøje jer hvis barnet rækker sine arme i vejret eller skriger desperat. Den naturlige reaktion er at barnet græder, skriger, kaster op, sparker, siger det er sulten/tørstig – men I skal ikke så meget som foretrække en mine”. 

Og så kan det godt være, at nogen kan finde ud af at tilpasse bogen, at bruge den på en mildere måde eller whatever. Men det kan alle ikke og det ændrer ikke på, at den simpelthen burde tages af hylderne og slet ikke anbefales nogle steder. Vi er i 2018 for søren da! Det er tid til en omsorgsrevolution.
Jeg har fået den nogle gange “tror du virkelig du kan ændre verden på din instagram” osv. Og nej, det tror jeg da ikke. Men jeg tror på at de små ting også rykker noget. At det at vi står sammen og råber STOP gør en forskel. Og hey, artiklen blev da fjernet. Hurra for det og godt arbejde til alle der var med  : )

unnamed-36

Nap i bilen <3

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I går indviede vi sommerhuset til påskefrokost. Det var koldt, men så fint og ihh hvor jeg glæder mig til at skulle derop til sommer. Saxen var selvfølgelig på æggejagt og sørme om han ikke fandt en hel masse fine æg og en kæmpe (lidt freaky) hare ; )

Hav nu en dejlig søndag på en mandag alle sammen xx

Ps: Vi er så småt gået i gang med at rydde ud og op herhjemme. En lille spring cleaning. Og derfor sælger vi dette tæppe. I kan skrive her eller sende mig en mail på emiliblog@gmail.com hvis I er interesserede.
Prisen er: 1500,- og det er den stålgrå farve.

 

2 kommentarer

  • Sara

    Hej søde Emilie.. du går meget tit i rigtig fine kjoler, men du må købe dig fattig i strømpebukser eller har du et mærke som holder mere end et par gange??😅 lige nu er dem fra Matas dem der holder bedst, men måske du kender nogle bedre?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Syntes det var så fint du lagde den artikel ud, at nogen overhoved finder på at købe den bog er mig en gåde, ligemeget hvor meget vi så alle ved hvad der er bedst for vores eget barm, så er den bog altså totalt skør og oldnordisk i sin tankegang. Fedt at du siger noget og ikke bare lader det være af frygt for sure kommentarer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste #6