Lørdag og en kravle-baby

Ugen der gik

attachment-3

God mandag morgen allesammen <3 Her kommer en Ugen Der Gik, med én dags forsinkelse – fordi det simpelthen var for skønt vejr i går, til overhovedet at overveje, at åbne computeren. Vi var ude fra tidlig morgen til sen aften. Gik/cyklede til Vanløse og tilbage igen. Min telefon fortalte mig at vi gik 15 kilometer. Det er da ret pænt. Derudover spiste vi frokost i solen på Wokshop og slikkede sol i gården. Vi faldt alle fire omkuld tidligt med røde kinder. Det var en vidunderlig dag, intet mindre. Så tiltrængt med dette forår altså.

attachment-1

Men altså: Ugen startede flot ud med en dejlig helligdag og lidt mor-Saxo tid. Vi så Peter Kanin i biffen og den kan jeg ikke anbefale. Eller altså, Saxen synes den var god, men jeg synes at tempoet var alt for højt. Måske bedre til lidt større børn. Næ nej, Hodja fra Pjort – den er et hit : )

Processed with VSCO with a6 preset

Taco Tuesday med pigerne <3 Så hygge!

Processed with VSCO with a6 preset

Eftermiddagshygge i gården. Vi er jo desværre ikke udstyret med en dejlig have, men en gård kan også noget <3

Processed with VSCO with a6 preset

Morgenmad på Raw med Mie. Altid et hit.

Processed with VSCO with hb2 preset

Og mere morgenmad, på Yolk, med mine to drenge, mens mormor holdte øje med sovende baby. Det er lige præcis sådanne små ting, der gør det SÅ fedt at bo ved siden af familien. Vi kunne jo snildt have taget hende med, ingen problemer, men det var bare rart ikke at skulle holde med sovende bebs og stresse over, om hun nu vågnede osv. Dejligt!

attachment-1

Slentretur i Frederiksberg Have. Haven bærer stadig præg af en lang vinter, men blomsterne vidner om at vi er på rette vej.

attachment-2

Og flere slentreture. Denne gang i Vanløses villakvarterer. Vi fik helt lyst til at flytte ud og købe hus, sgu. Haha. Men vi ved også begge to godt, at det er vejret der gør det ved os.

attachment-4

Supporting the local! Jeg synes det er noget af det sødeste når børn holder loppemarked, så selvfølgelig måtte vi støtte. Saxo fik en kæmpe stor grøn monster truck til en 10’er og pigerne viste os et danseshow. Så alle var glade <3

attachment-1

Møsser i fars butik <3

attachment-5

Lunchin!

attachment-2

Wohooo vi har endelig købt en ladcykel. Vi gik for en Christiania og vi kunne ikke være mere tilfredse. Glæder mig til en masse gode cykelture i den. Nu skal jeg bare lige finde ud af hvad vi gør med Isolde. For hun er klart for stor (læs: nysgerrig) til at gide sidde i autostolen i vognen, men måske lige lidt for lille til at kunne sidde med i selen, selvom hun sidder ok stabilt efterhånden. Hmm. Hvad har I gjort?

Hav den dejligste mandag xx

4 kommentarer

 • AnnaM

  Vores dreng på syv mdr. Sidder i et babysæde i ladcyklen – prøv at google. Det sættes fast på sædet med den eksisterende sele – super nemt og han kan sagtens kigge ud ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige forårsbilleder – er helt i svime over loppemarkedesfotoet – det er godt nok bare så hyggeligt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ej men altså, SÅ hygge. Og det bringer gode minder frem. Vi gjorde det samme da vi var børn : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag og en kravle-baby