Video: Q&A (svar)

Ugen der gik

Processed with VSCO with hb2 preset

Hej i stuerne.

Sikke en koooold søndag altså. Vi har gået lang tur og jeg har haft frakke og halstørklæde på, og jeg frøs stadig. Stort suk. Og dog, for vejrudsigten lover varme og sol allerede fra i morgen, så det er til at leve med.

Jeg ser super meget frem til den kommende uge. Torsdag tror jeg vi alle fire tager en fridag og tager ud i oldes kolonihavehus, for at hygge. Så er foråret rigtig skudt i gang, omend lidt sent. Men lad det nu ligge.

Hey og så er det jo min fødselsdagsuge. Sidste uge i tyverne! Vildt! Og jeg har faktisk fundet ud af, at jeg alligevel gerne vil fejres. Jeg havde ikke tænkt mig at gøre noget stort nummer ud af det, og det bliver da heller ikke den helt store dansefest eller noget, men jeg har nu alligevel inviteret. Det må jeg fortælle mere om i et andet indlæg.

Først kommer her lidt fra ugen der gik:

Processed with VSCO with hb2 preset

Mandagen bød på en spontan gåtur med min mand, med Isolde i viklen og en stor is i hånden. I arbejdstiden. Dét er frihed for mig. At kunne gøre sådan noget. Det betyder alverden og jeg sætter pris på det hver gang. Isolde endte med at falde i søvn i viklen og jeg KOGTE. Jeg havde taget alt for meget tøj på. Bl.a min blomstrede kjole som fås her (reklame-link).

Processed with VSCO with hb2 preset

Tirsdag endnu en is (og hvis jeg ikke kan forstå, hvorfor jeg ikke smider de sidste graviditets-kilo, så skal jeg da bare blive ved at lave disse indlæg med små tilbageblik, hah) med mine to yndlings.

Processed with VSCO with hb2 preset

Verdens sødeste storebror, hjælper til med at gå med klapvognen.

Processed with VSCO with hb2 preset

To unger hos lægen. Isolde fik dommen: Væske på ørerne. Åh. Jeg er egentlig temmelig sej hvad angår sygdom, men at vide at hun har noget der konstant generer hende, uden udsigt til at det forsvinder lige foreløbig, det kan jeg næsten ikke bære altså. Nu overvejer jeg at besøge en kranio sakral terepeut. Nogen der har gode erfaringer med sådan en? Måske I endda har en specifik behandler I kan anbefale.

Processed with VSCO with hb2 preset

På tur i klapvognen. Rigtig barselsagtig og jeg stornyder det.

Processed with VSCO with hb2 preset

Min lille leopard. Dør lidt over frakken, haha. Den er i øvrigt fra Sofie Schnoor (her til de lidt større børn).  Huen er fra Poppy Rose til de interesserede : )

Processed with VSCO with hb2 preset

Betterbox levering (gave). Åh jeg er kæmpe fan. Mega snack-attack.

Processed with VSCO with hb2 preset

Okay okay ugens tredje is. Ja, jeg kan godt selv se det.

Processed with VSCO with hb2 preset

Flotte blomster i min stue. Tyvstjålet fra min mor faktisk. Dog fik jeg lov ; ) Hende og min far er nemlig i Frankrig, så nu får vi gavn af dem i stedet for at de bare står i deres stue til ingen verdens nytte.

Processed with VSCO with hb2 preset

Sushi-tid! Og en kæmpe anbefaling af Kanagawa på Vesterbrogade. Vi plejer aaaaltid at køre Sticks, men følte os modige i går og det er jeg glad for. For det var virkelig virkelig godt. Helt på Sticks niveau, bare billigere. Og -20% på alt Take Away.

Processed with VSCO with hb2 preset

Frederiksbergs sejeste unger!

Med ønsket om en dejlig søndag aften xx

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Q&A (svar)