Isolde 8 måneder

Ugen der gik

Processed with VSCO with a6 preset

Solbriller: Ray Ban (dette stel, dog anden farve) Jakke: Munderingskompagniet her, Taske: Saint Laurent her (reklame-links).

Søndagen er i fuld gang og jeg har indtil videre brugt den på legeplads-hygge med børn og gode venner.

Nu er jeg hjemme, har smækket de blege stænger op på havestolen i gården, min baby sover lur og jeg har altså forhåbentlig et par timer til lidt arbejde. Men først en omgang ‘Ugen der gik’ : )

Det har været en uge præget af lidt sygdom her og der. Jeg har fået et dejligt bygkorn i øjet. Det har jeg haft mange gange før. Denne gang går det bare ligesom ikke væk, trods jeg har fulgt en masse gode råd for det. Tror jeg må give lægen et kald i morgen. Tsk. Godt jeg ikke har skulle noget vigtigt i denne weekend. Tænk seriøst hvis man fik sådan en bygkorn den dag man skulle giftes. Pheeew.

Heldigvis har ugen også været fyldt med dejlige ting. Jeg har sukket efter denne fabelagtige trenchcoat og overvejet endnu en god blomstret maxikjole (reklame-link).

og så har jeg da fundet ud af, at jeg skal have “nye øjenbryn“. Nu må I ikke grine af mig, men jeg føler faktisk at det er den perfekte behandling for mig. Jeg har egentlig ret meget bryn, mit problem er at mine hår er kridhvide, når jeg ikke farver dem.
Jeg tror det bliver så godt for mig. Man må vist bare ikke amme, så jeg må vente, vente, vente : )

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Anyway, mandagen startede smukt ud med en baby der sov en 3,5 timers formiddagslur. Åh hvis man dog bare altid kunne regne med så god og lang en lur. Men sådan er det ikke med babyer. De er utilregnelige. Haha

Processed with VSCO with a6 preset

Og et besøg i fars butik. Man ved i øvrigt at man er mor, når man omtaler alle ud fra barnets perspektiv. Min mor hedder stort set kun mormor og min farmor er jo bare blevet til Olde. Hvorfor er det man gør det egentlig? Det virker så dumt og alligevel så rigtigt.

1521650120573-milk1

Jeg faldt over denne lille tegneserie om køer og mælk. Jeg pønser stadig på at skære alle mælkeprodukter + æg helt væk fra min kost. Det er alligevel minimalt jeg spiser, så hvorfor ikke går all in. Man kunne selvfølgelig også vende den om og sige ‘hvis det er alligevel er så lidt, hvorfor så ikke bare lade det være hvor det er nu. Hmm. En eller anden dag tror jeg at jeg springer ud i det for alvor.

Processed with VSCO with hb2 preset

Det fede ved at have sin mor til nabo er også at jeg kan låne hendes tøj. Min mor er sådan en, der bare har en vildt lækker garderobe. Meget mere cool end min egen. Så da hun smuttede til Spanien i sidste uge, smuttede jeg lige ind og lånte lidt. Haha. Det er faktisk også hendes læderjakke jeg har på på det første billede i denne post. Mega flot altså.

Processed with VSCO with a6 preset

Der er flyttet noget vildt legetøj ind hos os. Mere om det meget snart

Processed with VSCO with a6 preset

Den der følelse af at komme hjem til en rengjort lejlighed. I like.

unnamed-24

3 dage inde i livet som 30-årig og jeg tilhører nu den ældre kategori. In my face. Lidt sjovt altså.

Processed with VSCO with b4 preset

Mussi, nu i egen seng!! Indtil nu har Isolde sovet i vores seng hver nat, men nu er hun altså begyndt at kravle og være yderst aktiv, så jeg tør simpelthen ikke lade hende sove i den alene. Vi har sådan en vældig høj seng. Den kunne nok godt sikres, men for nu har vi sat Saxos gamle tremmeseng op på vores værelse, og så bliver hun puttet der. Og når hun vågner, efter vi selv er gået i seng, løfter jeg hende bare op i vores seng. Det fungerer faktisk rigtig rigtig godt.

Processed with VSCO with a6 preset

Torsdag var det et crazy vejr. Regn, torden og lyn! Ikke det bedste vikle-vejr, men med en stor paraply endte det faktisk med at blive helt hyggeligt.

Processed with VSCO with a5 preset
Vi skulle i øvrigt ned for at få taget billede til pas! Det slog mig at vi skal rejse om halvanden måneds tid.  Og ej altså. Jeg døøør over pasbilleder af babyer. Haha. Isolde ligner hun har fået verdens største chok jo. Men sød det er hun, synes moderen <3

Processed with VSCO with a6 preset

Super Olde. Seriøst. Hun er så vild. ‘Skal jeg ikke lige gå en tur med ungerne’. Mig: Joooo det må du da gerne.
Og så tager hun klapvognen med Isolde i og Saxo på egen cykel med ud. Får hende til at sove, underholder Saxo, og C og jeg kan begynde på aftensmaden i fred og ro. Under alle at have en Olde som vores.

Processed with VSCO with a6 preset

En typisk frokost tallerken herhjemme. Isoldes altså. Tomat, avocado, rugbrød, broccoli.

Processed with VSCO with a6 preset

En tur i Søndermarken – og kærligheden mellem far og søn. Det er så dejligt. De to er bare de aller bedste venner. Jeg er klart Saxos nr 2, efter Isoldes ankomst. Men det er til at leve med, nu far er verdens bedste slags.

Processed with VSCO with a6 preset

Hjemmelavede pandekager og rigeligt med sukker. Min mands værk. Så lækkert og samtidig lidt strengt, nu han ved at jeg gerne vil smide babyvægten. Det bliver sgu nok ikke i år. Hah. Nøj de var gode.

Processed with VSCO with a6 preset

En tur på Langelinie. Ud og kigge på både og spise is. Så hygge

Processed with VSCO with a7 preset

Og kys. Masser af kys. “Er det udfordrende for et forhold at få børn”? Hånden på hjertet. Ja. I hvert fald to børn, haha. Nej men. Vi er skide gode sammen. Men forholdet bliver ikke plejet så meget som det godt kunne trænge til. Så vi prøver at huske at kysse. Det skulle være så sundt. Og så lever vi efter “hver ting til sin tid”. Jeg ved godt jeg skriver om det ofte, men det er sgu vigtigt. Der kommer en tid, hvor vi snildt kan få ungerne passet og tage på weekend-getaway. Men det er bare ikke lige nu. Børnenes behov mens de er små, kommer i første række <3

Processed with VSCO with a5 preset

Smukke træer – også på Langelinie

Processed with VSCO with b4 preset

Og et helt uperfekt perfekt familiefoto. Jeg elsker dem 💖

2 kommentarer

 • Anette

  Jeg bliver simpelthen nødt til at høre hvor den læderjakke er fra!

  Jeg vil forøvrigt også gerne læse et indlæg som går i dybden med din mors garderobe – måske a la hendes yndlings/must have items? Det kunne være så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Den er fra Munderingskompagniet. Jeg har faktisk linket til den øverst i indlægget : )

   Dit ønske er noteret : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolde 8 måneder