Tid til klapvogn

Video: Q&A (svar)

skaermbillede-2018-04-14-kl-10-52-36-copy

Glædelig weekend!

Det er lørdag formiddag og jeg har lige lidt tiltrængt tid helt for mig selv. Isolde sover nemlig i barnevognen, C er ude at løbe og Saxen og Olde er taget til gymnastik. Yas!

Og nu synes jeg at det er ved at være tid til en lille video fra min side af. For rigtig rigtig mange måneder siden, lavede jeg nemlig en Q&A her på bloggen og opfordrede jer til at stille mig spørgsmål, som jeg så lovede jeg ville svare på.

Der skulle altså gå længe før jeg fik gjort noget ved det (og undskyld for det), men jeg tænker bedre sent end aldrig, ikke?
Og nu er jeg som sagt klar med første lille video  – og hvorfor jeg valgte det skulle optages på video ved jeg viiiirkelig ikke, haha. Der er SÅ mange ting jeg synes jeg mangler at sige, næsten ved hvert spørgsmål, men at optage om er bare ikke en mulighed. Jeg har brugt rigeligt med tid indtil videre.
Altså er I klar over hvor lang tid det tager at lave sådan en film? Først skal man filme – det er hvad det er. Men så kommer klipningen, at lægge tekst ind over, musik, hvis man gør sig i det, så skal den ned på computeren – det i sig selv tager en krig, og i mit tilfælde var der ikke plads, så jeg måtte slette en hel masse filer først, og til sidst uploades på en anden platform, som også tager virkelig lang tid. Armen altsååå.. Sikken et show. Jeg tager seriøst hatten af for youtubere, de må bruge så ufattelig meget tid på de videoer. Jeg foretrækker ting på skrift, og egentlig også når det kommer til andre. Videoblogs, ala den jeg lige selv har lavet, eller folk der snakker i deres stories? Jeg ooorker det ikke. Swiper altid hurtigt videre ; ) Næ du, jeg kan lide det på den gode gamle måde. Skrift med et billede til. Haha.

Nå men nok brok. Hvis I har yderligere spørgsmål til noget af det jeg siger i min video her, uddyber jeg gerne i kommentarfeltet : )

Første runde omhandler i øvrigt emnet børn, og i de næste videoer kommer jeg ind på hhv. familieliv, angst, personligt og diverse.

Enjoy og nyd weekenden!

5 kommentarer

 • Bea

  Ja tak til tips om at stoppe natamningen.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frost

  Jeg vil også meget gerne bede om tips og tricks til at stoppe natamning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Dejligt indlæg! Hører også gerne mere om natamning 🙂 Kan mærke, at min dreng bruger mig som sut nok 80% af tiden om natten – til gengæld vil han ikke bruge en narresut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil også gerne høre om fif til stop af natamning! Og synes det et svært at vide hvornår.. især når det både måske er en vane, men også en tryghedsbehov. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Tak for en rigtig fin video.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig de fif, du taler om i forhold til at stoppe natamningen. Desuden er jeg ret interreseret i at høre jeres måde omkring det at blive puttet og sove i egen seng. Jeg har en søn på over to år, som on/off har sovet i sengen hos os mens han var baby. Igennem det sidste år eller lidt mere er det blevet permanent. Jeg holder faktisk meget af det, men kan også mærke jeg har lyst til at prøve at han i det mindste kan sove i sin seng, inde hos os, som står helt tæt op ad vores. Det har været sådan vi alle fik mest søvn pga. Mange opvågninger. Men mangler lidt nærheden med min kæreste og tænker og Fx når der kommer et barn mere engang. Vil du fortælle lidt om hvad i har gjort?? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til klapvogn