Træt

Weekend-tid

soft-goat

Reklame-links: 1: Kids – Pink Cardigan her, 2: Kids – Beige cardigan her, 3: Kids – Navy cardigan her, 4: Kids – Pink sokker her, 5: Kids – Pink blanket her, 6: Woman – Navy sweater her, 7: Lysegrå sweater her, 8: Woman – Mint – Poncho her 9: Blue sweater her 10: Woman – Powder – Sweat her
Vi er her igen, det er fredag og weekend-tid. Og solen skinner tilmed så flot i dag. Wauw. Det er i sandhed en god dag, og så snakker vi ikke om snottet feberbarn, der tager sig til ørene, eller trætte-mor her, og tak i øvrigt for jeres gode kommentarer i går. Det er nu meget rart at vide, at man ikke er helt alene : )

Isolde og jeg tager os en rolig dag i dag. Når hun vågner fra lur skal vi ned og handle ind til i aften. Jeg skal hente nogle pakker og på apoteket og købe nye d-dråber. Ikke særlig ophidsende, jeg ved det godt : )

Og ved 14 tiden henter vi alle tre storebror fra børnehaven. Han skal rykke op på en ny stue, sammen med de største børn fra sin stue, her til maj, så alle fredage i april bruger han på den nye stue, for ligesom at vænne sig til det. Jeg glæder mig til at høre hvordan det er gået. Selvom jeg godt ved at det er gået super godt. Han er så klar til ikke længere at være den ældste på sin stue. Han trænger til at blive trynet lidt ; ) Nej, og det var en joke. Han er bare så kær, han glæder sig <3

Hvad med jer, hvad har I af planer?

Inden jeg går på weekend vil jeg dele ovenstående collage med jer. Jeg er faldet pladask for det det svenske brand Soft Goat, som laver basics i cashmere. Seriøst hvor lækkert! Både til mænd, kvinder og børn. Jeg ku’ godt.

Hav en vidunderlig weekend alle xx

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt