Mix

Nu med samme farve

Reklame

Processed with VSCO with a6 preset

Åhhh i dag har jeg altså været i de bedste hænder, inde hos Gun-Britt. Det er så luksus og jeg elsker alt ved at komme derind. Tid til at slappe af, læne sig tilbage og det bedste af det hele selvfølgelig – få styr på lokkerne.

Ja, som I nok tydeligt kan se, gik jeg for det lyse. Haha. Det sikre valg. Jeg havde bestemt mig for at det var lidt enten eller i forhold til farve. Enten helt lyst eller også skulle det være mørkt, som I brunette mørkt. Jeg var lige klar på begge ting og havde på forhånd tænkt, at jeg ville lade Josefine om det.

Og hun sagde: Blond. ‘Det andet bliver for kedeligt til dig’.

Så blond det blev. Mega blond faktisk. Nu matcher jeg min søn : D Flot, men jeg glæder mig også til at det vokser en lille smule ud!

Det er også meget godt her op til sommeren. Jeg er stadig så lun på at blive mørk en dag. Måske engang i efteråret.

Isolde sov i øvrigt lur under et træ i Kongens Have (sammen med Olde) imens jeg blev forkælet. Så dejligt at hun gad træde til.. Men ikke noget nyt under solen der <3

Processed with VSCO with a6 preset

4 kommentarer

 • Mette

  Virkelig flot til dig 🙂
  Vil du komme med nogle tanker omkring hårfarvne og amning? Jeg spørger kun fordi jeg selv ammer og overvejer en tur til frisøren, men kun kan finde “gode” råd som “gør det aldrig!!!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak. Jeg kan desværre ikke bidrage med så meget mere end det du kan google dig til. Jeg tror at man som mor må mærke efter. Om det føles ok. Det har det gjort for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Ej, hvor er det flot! Godt valg👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   1000 tak! : ) Det er virkelig virkelig lyst, så jeg glæder mig til at det lige gror lidt ud : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix