Ugen der gik

Fed up

Processed with VSCO with b6 preset
Jeg er fed up for tiden. Det må man gerne sige højt, ikke?

Isolde er syg, igen igen igen.. Seriøst, har vi mon bare været ualmindelige heldige med Saxen, der stort set aldrig er syg? Og er det sådan her life with kids i virkeligheden er?

Vi var ellers inde i en vildt rar periode med en rigtig god rutine. Det kørte med lurene om dagen, 2 styks, jeg stort set altid vidste hvornår lå. Hurtig og nem putning om aftenen, og det bedste  – en baby der sov igennem om natten.

Men nu… Holy shit…  Igår sov hun 50 minutter i løbet af en hel dag. I dag lidt, men ikke meget, mere. Og så skulle man jo tro at de små falder om af træthed om aftenen, ikke? Men sådan er det ikke. Søvn avler søvn. Sådan har det alle dage været herhjemme.

Hun er totalt undskyldt, for hun er sløj og alt det. Men hold nu op det trækker tænder ud.
C spurgte mig tidligere om han måtte huske mig på disse perioder, når jeg om et par år sikkert bliver skruk og får lyst til en tre’er. Men ærligt, jeg tror ikke han behøver. Jeg tror tydeligt jeg vil huske dem. Jeg tror jeg kommer til at nyde at have to store (større) selvkørende børn og friheden der følger med. Det tror jeg virkelig. Og jeg er slet ikke sikker på, at jeg overhovedet bliver skruk nogensinde igen, hah. Men skulle jeg glemme det, kan jeg jo finde dette lille skriv frem ; )

Klokken er 21.55, Isolde er først lige gået kold nu, hun ligger i min armhule og snorker. Og om lidt er det min tur til drømmeland xx

8 kommentarer

 • Dianna

  Ja, det er life with kids 🙂 Jeg tror virkelig, I har været ualmindeligt heldige. Og også med Isolde. Der er ikke mange, der har en baby, der altid er glad, sover lange lure om dagen, er nem at putte om aftenen og sover igennem. Prøv lige at hør det – det er jo drømmen. Og ja, det er da mega hårdt, når I er vant til så nem en baby. Fase, fase, fase. Det skal nok blive godt igen. Rigtig god bedring til hende og god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hehe jeg er viiiirkelig også taknemmelig over dem begge to <3 Men derfor er der altid hårde faser. Tak søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor er det dejligt at du deler denne slags også! Min lille pige på ni måneder er også sløj disse dage og maaaaan hvor kan man blive skør i bolden af at skulle absorbere så meget utilfredshed, klynk og gråd selvom de små pus jo er lovligt undskyld. Jeg prøver at nyde det mens jeg har små børn men hold da op hvor kan man også glæde sig til hvordan livet kommer til at blive med lidt større børn. Der tror jeg alle med små børn er engang i mellem! God bedring til lille Isolde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min datter er jævnaldrende med Isolde, og hun har siden 3-ugers alderen sovet lure på 20 mins, engang imellem 40, hvis man er heldig. Og intet ændrer på det – hun kan ligge i en kørende barnevogn, på mit bryst, i vikle, whatever og sådan er det bare 😑 Min ældste, som faktisk er jævnaldrende med Saxo, var på samme måde. Jeg accepterer og scroller hurtigt igennem blogindlæg rundt omkring i sfæren med “De er små i så kort tid”, “De skal bare tankes op med tryghed og nærvær”, osv… Og så nyder jeg bare, at hun er evigt happy i alt sin utroligt meget vågne tid 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Molzen

  Åh, jeg føler virkelig med jer. Hjemmepasser vores dreng på 21 mdr og han er syg konstant. Hele sidste uge havde han feber, og ville kun være på mig. Lur kunne han kun sove med mit bryst i munden og om natten fik jeg rundt og vuggede ham igen og igen.. seriøst, så er man altså fyldt OP! Men nu kommer foråret, så satser vi på mindre sygdom..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh det er så hårdt. Ja, vi satser på det samme. Fingers crossed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min datter har lige været igennem det samme, pg hun er lige blevet ti mdr., og nu er vi back on track igen. Jeg er ikke tilhænger af Tigerspring, men jeg er sikker på, at børn går igennem urolige perioder pga. udvinkling.
  Jeg må referere til den gamle traver: “Det er kun en periode”. (Hvilket du om nogen praktiserer)
  Jeg var i HØJ GRAD “fed up”, men nu er hun endelig sig selv igen.
  Synes, at perioden for hende varede 1,5 mdr. Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik