Tirsdagstanker

Glædelig weekend

unnamed-26

Reklame-links: 1: her, 2: her, 3: her, 4: her, 5: her, 6: her.

God morgen og dejlig weekend til jer. Nogle gode planer?

Hvis ikke, burde I komme til Markedsdag på Værnedamsvej. Vi har en lille bod, med Apato. Kom og sig hej og kig på lidt keramik – eller på nogle af de mange andre boder. Og vejret skulle jo blive godt. Det er så vildt, jeg tror aldrig at den markedsdag har haft dårligt vejr, i hvert fald ikke de sidste fem år, hvor vi har været med. Temmelig heldigt, markedsdage er bedst i solskinvejr, ikke : )

Om lidt bliver Saxen hentet af olde. De to skal bruge dagen i kolonihaven. Så dejligt for dem. Og senere kører C, Solden og jeg ud for at at hente ham, og selv komme lidt på græs. Vi elsker at være derude.
Faktisk er vi selv skrevet om til et hus derude, men jeg ved ikke om det nogensinde bliver til noget. Fik vi tilbudt et hus lige nu, ville vi nok takke nej. Vi har rigeligt at se til, og vi har jo også (mine forældres) sommerhus, som vi kan bruge så ofte vi lyster. Men jeg kan lide tanken. Og kunne godt se os have sådan en sted, om nogle år, når børnene også er lidt større.

Med ønsket om en dejlig weekend til jer. Og hey, drømmer I også om en trenchcoat? Det gør jeg! En lang en af slagsen, til sommeraftenerne. Jeg har et seriøst kig på denne, og ovenstående er også super flotte : )

2 kommentarer

  • Årrrh super flotte trenchcoats. Har selv 3 derhjemme, som jeg er vokset ud af efter min graviditet, det er frygteligt. Håber snart de sidste kilo ryger, så jeg kan bruge dem igen og se smart og fancy ud ligesom alle andre 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstanker