Fed up

Lørdag

unnamed-45

Åh og SÅ kom det gode vejr for fulde drøn igen skal jeg da lige love for. Det har jeg simpelthen så optur over..
Klokken er 10.30, drengene er til fodbold og jeg har lige gået en vidunderlig tur rundt i Frederiksbergs gader med sovende Solde. Alting er bare SÅ pænt! Åh hvor har vi ventet på dette længe, har vi ikke?

Senere i dag skal vi hygge med gode venner i deres have – også noget jeg glæder mig særligt til. Nu vi ikke har vores egen, er det ret smart med venner der har have.

Så alt godt her. Der er også kommet lidt mere ro på siden sidst jeg skrev. Penicillinen mod mellemørebetændelse virker heldigvis hurtigt. Åh jeg synes det er så synd for hende. Hun har ondt, men alligevel er hun stadig verdens gladeste baby. Min lille seje pige. Nu skal der bare komme styr på de ører. Jeg er begyndt at være lidt nervøs for både flyvetur og det at vi skal være i udlandet en hel måned, snart. Jeg håber sådan at der ikke bliver behov for lægebesøg undervejs. Er der nogen, der har alternative tips mod mellemørebetændelse og væske på ørerne? Eventuelt specifikke behandlere (i Kbh). Jeg er villig til at prøve alt.

Nu tror jeg at jeg vil hoppe på jagt efter nogle flere sommerlige kjoler. Det slog mig at jeg mangler nogle i min yndlings-“farve”, sort. Jeg har en masse meget farverige. Men ikke så mange sorte. Og det savner jeg altså. Har kig på denne (reklame-link) pt. Helt simpel og enkel. I like.

Jeg håber jeres lørdag bliver rigtig rar med masser af sol på næserne ; )

2 kommentarer

 • Kristina

  Kan klart anbefale at finde en tryk og glad zoneterapi behandler. Katrine Birk som har uddannet disse behandlere er super god. Hun har også lavet en app hvor der er punkter man selv kan bruge hjemme.
  Hvis du har mod på det findes der nogle homøopatiske dråber dee hedder silicea/belladonna mod mellemørebetændelse. Vi bruger selv nogle der hedder thuja comp mod væske på ørerne med god effekt ☺️
  Sætter lige et link til dråberne https://www.allergica.dk/index.php?route=product/product&product_id=160

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Skøøøøønt billede af jer to! Jeg kan anbefale sådan en dygtig og sød øre-næse-halslæge, Viggo Balle, han har sin klinik på Slotsalléen i Klampenborg. Så dygtig og virkelig venlig. Har kun positive ting at sige om ham hehe;)) Linker lige
  http://www.viggoballe.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed up