Ugen der gik

Mix

Processed with VSCO with a6 preset
Sæt fra Soft Gallery og hårbånd fra H&M (reklame-link)

I går aftes kunne jeg ikke sove. Det er heldigvis meget sjældent at det sker. Men når det gør, når jeg altid at gå en lille smule i panik, fordi det minder mig om en rædsom tid, da jeg var 17-18 år hvor jeg havde virkelig store søvn-problemer. Det er lidt en ond cirkel – for bliver man først nervøs omkring ikke at kunne falde i søvn, ja så kan man slet ikke.
Jeg tror jeg sov klokken 02.30 i nat, og selvom børnene sov helt til 7.30 i morges, hvilket alle børnefamilier nok kan stemme i er luksus, så er jeg altså virkelig træt i dag. 5 timer er ikke nok til mig, jeg plejer at få 8, mindst.

Babyen sover nu middagslur, snart på tredje time og det var jo ellers en fantastisk mulighed for at få ting gjort. Men jeg har spildt tiden på alt og ingenting og jeg gør alle ting halvt i dag, kan jeg godt mærke.
Går lidt rundt om mig selv. Jeg er sulten, men orker ikke at lave mig et ordentligt måltid, så snacker fra køleskabet – små tomater og riskiks med chokolade. Jeg vasker tøj, selvom jeg egentlig burde lægge tøj sammen, skriver lidt halve blogindlæg, putter ting i kurven, som jeg ikke har brug for og prøver at finde ud af om mit hår skal være lysere eller mørkere i morgen, når jeg skal til frisør.
I stemte for det mørke, men kun med 57%, havde ellers håber på en 80/20 til en af delene, så var det måske lidt nemmere at beslutte. Oh well, det er jo rent faktisk bare hår. Jeg tror jeg går for det mørke, og fortryder jeg, så bliver det nok bleget af en måned på Mallorca anyway <3

Pyha. Det er vildt så meget man kan mærke et par timers mindre søvn. Oh well, må hellere mande mig op nu. Baby vågner højest sandsynligt snart og så er freden forbi.
Hav en dejlig tirsdag allesammen xx

3 kommentarer

 • Karoline

  Jeg havde også store problemer i går aftes med at falde i søvn pga. varmen… At have problemer med at sove er noget så frustrerende – krydser fingre for, trætheden rammer os med et brag i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er der et sted på bloggen, hvor man kan læse om din uddannelse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hej. Hmm nej det mener jeg ikke. Men jeg er udannet fra KEA, entrepreneurship-design. Spørg endelig hvis der er noget du vil vide : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik