Ugen der gik

Planer og ønsker

Annonce
Processed with VSCO with a6 preset

God morgen god morgen. Vi er vågnet til hvad der ser ud til at blive endnu en varm varm dag. Det er så dejligt altså.
Jeg nyder virkelig dagene i øjeblikket. Hedebølgen gør at vi tager alting meget mere afslappet. Og det meste som det kommer. Vi er ude fra morgen til aften og får ikke lavet mad (hej take-away), handlet ind, alt det praktiske det må ligesom bare vente. Har I det også sådan? Det spontane liv : )

I mangel på struktur herhjemme, har jeg prøvet at skrible lidt ønsker ned for mig selv den kommende tid. Ting jeg gerne vil og har planer om at gøre:

– At få lyttet til podcast. Det er næsten pinligt, men jeg har aldrig nogensinde hørt en podcast før, og jeg kan jo fornemme, at det er det nye og hippe som alle gør. Så jeg vil da være med på den bølge. Jeg tror jeg vil starte med Tereses Busigirl. Er der ellers nogle I kan anbefale mig?

– Få købt de sidste “småting” (aka. bare købe hele apoteket) til vores rejse. .Jeg skal ikke gå ned på noget som helst med to unger i udlandet. Nej tak.

– Få gjort noget seriøst ved Isolde’s, hvad der virker som værende kronisk, forkølelse + væske på ørene. Har indtil nu skåret kraftigt ned på banan og så undgår hun alle mælkeprodukter. Men det er åbenbart ikke nok. Vil have bugt med det nu! Tips og tricks anyone?

– Drikke flere drinks. Hah. Under graviditeten glææædede jeg mig sådan til at kunne drikke en lille smule alkohol igen, og nu hvor jeg kan, er det som om, at jeg glemmer det. Det bliver i hvert fald aldrig rigtig til noget. Men åh, sådan en cocktail med blodappelsin her fra Emily, kunne jeg SÅ godt. Og gerne i aften. Det er faktisk også C’s fødselsdag i aften, så en lille burde da være på sin plads, ikke?

– Tage til Distortion (børne-edition). Hvis det er gået jeres næse forbi, så er det i dag at Distortion starter.
Der var engang hvor Distortion var en kæmpe ting for mine veninder og jeg. Vi skulle være med mindst to af dagene. Partygirls og det var en så sjov tid, men nu? nu kan jeg ærlig talt slet ikke overskue det. Alt for meget larm, for mange mennesker. Kald mig gerne kedelig, men jeg føler mig lovlig undskyldt, nu jeg har ramt de 30 ; ) Men hey, der findes jo rent faktisk børne-Distortion. Så dét skal vi da til. Alt for de unger, ikke? ; )
Fisketorvet forvandler deres tagterrasse til Bertils Børnefest nu på lørdag ml. 12-16 og vi kommer. Der er lagt op til en masse høj musik, dans, ballondyr, hoppeland og god mad – altså alt hvad børn begærer really. Vi glæder os.

– Købe denne kjole (reklame-link), fordi den er da for pæn.

– Finde ud af hvad jeg stiller op med mine “delte mavemuskler”, altså rectus diastase. Ja det er så også en ting jeg har fået under anden graviditet. Gud hvor var alting dog bare nemmere og mildere for mig i og efter første graviditet. Tør sgu da ikke få en tre’er ; ) Nej men, delte mavemuskler. It’s a thing. Jeg har fået mine tjekket nu af hele 3 forskellige, som alle giver mig ret i det jeg godt selv kan mærke og se. Alle er dog lidt uenige om hvor mange fingres mellemrum jeg har. Uanset, de skal hele, skal de.

– Spise mere grønt og mindre sukker (lol, who am I kidding – not gonna happen).

– Kysse min mand lidt ekstra. Det er som om man glemmer lige præcis dét, når hverdagen kører med to børn osv.

– Rydde op i skuffer og skabe. Med alderen er der for mig kommet en trang til at have mere orden herhjemme. Det er bare ikke altid jeg lige får gjort noget ved det, men det føles SÅ godt, når det er gjort.

– Få meldt Isolde og jeg på nogle forskellige hold med start i august. Jeg tænker noget rytmik, svømning et eller andet. Mig og babyaktiviteter i denne barsel har været den største joke altså. Det eneste vi har gået til har været salmesang – 2 gange nåede jeg at komme. Hah. Ej men til august skal det være.

– Mærke efter om vi virkelig skal have en ny bil. Vi er uden bil her henover sommeren, da vores leasing-aftale er udløbet. planen lige nu er en ny bil til august, når vi er hjemme fra ferie. Men indtil videre går det altså bare SÅ godt med at undvære. Ladcyklen har fungeret super fint og shit, det er bare mange penge man bruger på sådan en bil. Nu må vi se.

xx

15 kommentarer

 • Mille

  Podcasts:

  Den sorte boks
  Farmænd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mht. til Isoldes øre ved jeg ikke om hun får havregryn/grød? Men det er også slimdannende, så det kan måske også skæres fra hvis hun får det 🙂 Med det sagt har jeg selv 2 ørebørn, hvor intet hjalp udover dræn. Den ældste (på alder med Saxo) får væske igen så snart drænene falder ud. Det er lidt frustrerende for det nedsætter hørelsen og påvirker ham temmelig meget både social og sprogmæssigt. Nå det var en længere smørre for at sige havregryn også er slimdannende 🙂 Og så noget helt andet, hvor er din flotte kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh nej sig det er løgn. Hun får grød mindst én gang om dagen. Suk. Men ja, jeg tror også at det ender med dræn her. Ville bare så gerne gøre et sidste forsøg på at få væsken til livs på en mildere måde end fuld narkose og dræn <3

   Kjolen er fra H&M.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kan virkelig anbefale Sussi fra Maven og Mig med henblik på heling af rectus diastase. Det er så vigtigt, at man får gjort noget ved det, uanset hvor stor diastasen er. Jeg er kommet hos Sussi efter begge mine graviditeter. Første gang var diastasen 3 cm og anden gang 6. Den heler ikke af sig selv, og man kan gøre det værre af forkert træning og uhensigtsmæssig brug af kroppen. Vigtigt er også at kombinere træningen med behandling af arvæv fra kejsersnit, fordi arvævet kan være med til at forhindre musklerne i at komme plads. Sussi er så dygtig og kompetent!! “Træningen” gøres derhjemme og lægges ind i dagligdagen, så man ikke bruger voldsomme mængder tid på det. Jeg kunne vist blive ved 🙂 ville virkelig bare ønske, at der var flere kvinder der vidste, at de kunne få deres talje og flade mave igen – hvis ikke det sker af sig selv, som det ikke gør for mange. For slet ikke at tale om bedre holdning samt at undgå bækken, ryg og nakkesmerterne. Så stor anbefaling herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kan anbefale fysioterapeut Elin Solheim til de delte mavemuskler, hun er dygtig, og har et fint online træningsprogram, der langsomt bygger hele kroppen op med fokus på at hele rectus diastase. Jeg har det også, og mit væv er blevet meget stærkere + jeg har fået pænere numse igen (jeg havde i udpræget grad de der flade gravidballer anden gang 😑).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Der kunne være fedt med et indlæg om, hvad I pakker til børnene til jeres ferie 👍 Ellers tak for nogle dejlige indlæg☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Bank

  Hejsa.
  Husk at tjekke med jeres rejseforsikring, at I er dækket menes I er afsted. Mange forsikringer tager forbehold for dækning, hvis man fx har været ved lægen med det samme 2 måneder inden afrejse.
  En god ide er at tjekke med dem og eventuelt få lavet en medicinsk forhåndsgodkendelse, så man er sikker på at være dækket menes man er afsted.

  Rigtig god tur og fornøjelse.

  Mvh en, der til dagligt arbejder med rejseforsikring :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Min søster har været ørebarn hele hendes barndom og jeg huske hun fik bio-strath dråber med rigtig god effekt! 🙂 Jeg ved dog ikke lige hvordan det er i forhold til små børn, men det virkede fantastisk for hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jeg har hørt flere nævne de dråber. Det er et forsøg værd. Jeg køber dem asap.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Pia Hasling

  Hvorfor undgår du banan til Isolde?

  Dbh
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det skulle være slimdannende. Jeg ved ikke om der er hold i det, men det står rigtig mange steder, så der må være noget om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Til mavemusklerne kan jeg anbefale Superfit mors maveprogram. Det kræver virkelig ikke meget. Men det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik