Om adskillelse fra sine børn og overnatning ude

Ugen der gik

Processed with VSCO with a6 preset

Glædelig søndag aften! Det føles heldigvis ikke helt som om, at ugen er ovre endnu, nok pga den ekstra fridag de fleste af os har i morgen. Yas! Vi tager op i sommerhuset og henter vores lille skat hjem, hehe. Jeg ved at han har rå-hygget sig, men der er sgu sådan lidt tomt uden ham. Vi savner ham.
I aften nyder vi dog stilheden. Solde er puttet til natten (og halloooo så nemt det er med ét barn), rødvinen er trukket op, jeg skal bare liiiige udgive dette indlæg og så har vi date night på sofaen : )

Så her et lille kig på ugen der er gået: Ps. Jeg ved godt at det meste omhandler mine børn, men det er jo bare sådan det er lige nu. Mit liv. Børnene fylder det meste. Jeg er ret vild med det. Og prøver at nyde nyde nyde. Det går for stærkt, suk.

unnamed-73

Putning på den her måde. Det er SÅ dejligt. Vi bliver stort set altid hos ham til han sover. Og jeg nyder det hver gang.

Processed with VSCO with a6 preset

Is hos Social Foodies. Jeg tror vi har været der 3 gange i sidste uge. Det er så lækker is.

Processed with VSCO with a5 preset

I tirsdags inviterede jeg hele familien på indisk. Armen altså. Indisk er virkelig en favorit hos mig og de har så mange gode vegetar-options. Jeg fik en aubergine curry og den var himmelsk. Eneste ulempe er at det ligger SÅ tungt, indisk. Jeg trillede hjem.

Processed with VSCO with a6 preset

En tur til frisøren, altid luksus hos GB. Og et sjældent foto af en croissant. Jeg forstår ikke hypen omkring croissanter i øjeblikket. Der er simpelthen SÅ meget andet jeg ville vælge før en croissant. Når det er sagt så var denne her, som jeg købte på Beau Marché faktisk virkelig god.

Processed with VSCO with a6 preset

Kongens have med mit nye (meget) blonde hår. Helt seriøst, hvis I føler jer lidt trætte, gamle og grå med jeres leverpostejsfarvede hår, så prøv at lysne det. Man føler sig 1000 gange friskere øjeblikkeligt. Det er ret vildt.

Processed with VSCO with a6 preset

Slyngevuggen har ikke været brugt i laaang tid, men nu er den fremme igen. Hun sover så dejligt i den.
Jeg kan vildt godt lide at have flere muligheder i forhold til at give Isolde lure. Hun kan både sove i klapvognen, slyngevuggen, viklen og i mine arme, men der er ikke altid at det man havde tænkt passer damen, så er det rart at man hurtigt lige kan sadle om. I varmen har hun ikke brudt sig særlig meget om at sove i klapvognen, her har slyngevuggen i stedet været et hit. Og min favn – den holder altid <3

 

Processed with VSCO with a6 preset

Når man spotter sin egen Apato skål på stort reklame-billede. Lidt sjovt : )

Processed with VSCO with a6 preset

En lille lur i viklen, det er livet <3

unnamed-86

Sms fra mormor og Liseleje Strand.

Processed with VSCO with a6 preset

Morgenmad hos Stephanie. Hun bor vitterligt lige rundt om hjørnet, har Elliot der er et par måneder ældre end Isolde og skal også hjemmepasse ham. Vi er et match made in heaven og det gør mig varm om hjertet, at jeg har fundet en, jeg deler overbevisning om hvad angår børn og som skal passe hjemme samtidig som mig.
Indtil videre har vi meldt os til rytmik hver mandag fra august af, hah og derudover har vi planer om at ses fast 1-2 gange mere om ugen, så ungerne også lærer hinanden rigtig godt at kende og ikke bliver sådan nogle asociale typer I ved 😉

Processed with VSCO with a6 preset

<3

Processed with VSCO with hb2 preset

På vej efter is, helt matchy matchy og begge nyklippede : D

Processed with VSCO with a6 preset

Musen helt optaget af de store piger fra gården.

Processed with VSCO with a6 preset

Og mexi night hos veninde <3

Det har været EN god uge xx

2 kommentarer

  • Jeg er SÅ enig med dig ift. croissanter – jeg forstår det virkelig ikke. De er flotte, javist. Men SÅ godt smager de altså heller ikke…? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om adskillelse fra sine børn og overnatning ude