Snart ferieklar

Ugen der gik

Processed with VSCO with a6 preset

Hvor er det godt at jeg har en telefon med kamera og at jeg som regel altid knipser et par billeder på den hver dag. Ellers ville jeg seriøst ikke kunne huske, hvad jeg havde lavet i løbet af ugen. Jeg synes generelt jeg har en ret dårlig hukommelse. Jeg kan ikke huske hvad jeg lavede i forgårs sådan hvis jeg bliver spurgt. Kan I?

Anyway, ugen er ved at være slut. Den er som aaaaltid gået lynhurtigt, og måske ekstra hurtigt, eftersom den først sådan for alvor startede tirsdag.

Processed with VSCO with a6 preset
Mandag brugte vi dagen nordpå i sommerhuset. Vi kørte op for at hente Saxen, som jo havde været deroppe med mormor og morfar til hele to overnatninger ; ) De havde råhygget og den lille mand havde selvfølgelig overhovedet ikke savnet os. Hah.
Min mor havde sørget for god frokost da vi ankom og vi fik både nået til stranden og en tur i skoven. Så dejligt. At jeg måtte fjerne to flåter på Isolde var knap så skønt og det er noget af det jeg virkelig ikke bryder mig om ved at være deroppe. Flåter. Glemmer aldrig dengang der gemte sig en i min knæhase. Den var gigantisk og havde altså siddet der rigtig længe. Føj.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Tirsdag var jeg inviteret til morgenmad hos nyåbnede Wulff & Konstali – i mit gamle hood på Sankt Hans Torv. Super lækker mad og dejligt nemt at have Isolde, der i øvrigt fyldte 9 måneder i tirsdags, med.

Processed with VSCO with a6 preset

Gård-hygge med mine piger.

Processed with VSCO with a6 preset

Rabarber-crumble har jeg fået hele to gange i denne uge. Det er min mors skyld. Men jeg klager ikke – det er så godt.

 

Processed with VSCO with a6 preset
Når man modtager en 1 år gammel parkeringsbøde fra Mallorca. Great..

Processed with VSCO with a6 preset

To yndlings-produkter. De ér virkelig mine favoritter pt. Bruger olien til at rense og blødgøre og cremen for ekstra fugt. De har været en del af en nu afsluttet kampagne jeg har lavet for Weleda. Jeg må ned i Helsam for at tanke op på cremen asap.

Processed with VSCO with a6 preset

Nyt Apato keramik – vores eget brand. SÅ pænt, hvis jeg selv skal sige det ; )

Processed with VSCO with a6 preset

Lykken er at mødes med C i arbejdstiden og dele en is.

Processed with VSCO with a6 preset

Fin lille gave til Isolde. Fra Mini Mexico.

Processed with VSCO with a6 preset

De her to. Stadig de bedste venner.

Processed with VSCO with a6 preset

Og dem her <3

skaermbillede-2018-05-27-kl-17-14-50

“Rudi Er Bange”. Pyha det er hardcore. Jeg har kun set et afsnit, men kan se at andet afsnit også er online nu, så det vil jeg se om jeg ikke kan få tid til at sætte mig ned og se i aften når ungerne er puttet. Dette program giver en forståelse for hvor slemt det rent faktisk kan være for nogen, at leve med angst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart ferieklar