Glædelig weekend

Ugen der gik

Processed with VSCO with a6 preset

(smukkeste smukke) kjole: Stella-Nova her.

God morgen og hej til en forsinket omgang “Ugen der gik”.

Seriøøøøst, det vejr her, ikke? Det er godt nok svært at få sat sig ned med computeren, er det bare mig? Det kræver virkelig disciplin og det har jeg aldrig kunne bryste mig særlig meget af at have. Hah. Og dertil kommer sløjt barn. I nat har jeg eksempelvis sovet med en feber/ondt i ørene/snot/hoste/ lille mus ovenpå mig. Som i hele natten (!). Det tror jeg aldrig er sket før, nogensinde. Men det fungerede faktisk, og hun vågnede først 8.30, så jeg føler mig nu ganske udhvilet i dag.
Shit, vi mødre er jo de sejeste altså. Hvad man ikke gør for at de små har det godt <3

I dag kører vi langsom mandag. Klokken er 10 og jeg har stadig ikke været i bad. Saxo leger på gulvet, han plejer at være hos farmor hver mandag, men i dag har han en tid til tandlægen, så farmor er rykket et par timer. C er gået ned for at putte Isolde og handle ind. Vi plejer at handle stort ind til ugen om søndagen, men igen, vejret gør at man udskyder ting. Vi kan ikke være de eneste?

Anyway, et lille kig på sidste uge kommer her:

Processed with VSCO with a6 preset

Mandag havde Saxen sidste dag i på mellemstuen, inden han rykkede op sammen med de største børn. Jeg valgte at han skule dele det nemmeste jeg kunne komme i tanke om ud, frugt på spyd – og Saxo var heldigvis tilfreds ; )

Processed with VSCO with a6 preset

Sej dreng med ny meget blå cykelhjelm, og vores lille trampolin i baggrunden. Jeg ved desværre ikke hvor den er købt.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Skøn trilletur i Frederiksberg Have.

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg modtog denne bog med posten og selvom jeg nok aldrig kommer til at leve bæredygtigt på alle leder og kanter, er det altid godt med lidt inspiration til en ny måde at gøre tingene på. Jeg glæder mig til at læse.

Processed with VSCO with a5 preset

Sæson for gårdhygge. Åh den bedste tid er nu og vi vil prøve at spise alle middage udendørs, i hvert fald når vejret tillader.

 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Smukkeste syn og duft

Processed with VSCO with hb2 preset

Mussepige! Hun har fået en lille smule mere hår. Kan I se det? Haha. Jeg er spændt på hvordan farven kommer til at blive. Hun er jo lys, men i forhold til Saxo er hun faktisk virkelig mørk. Nogle gange ligner det at der er et rødt skær i det, eksempelvis på billedet her, men jeg tror det nu ikke.

Processed with VSCO with a6 preset

At smutte fra det hele et par timer, bestille en kold aperol, lytte til musik i ørene og lave lidt arbejde på computeren. Så dejligt og tiltrængt. Mig-tid.

Processed with VSCO with a6 preset

Morgenmad med Simone. Åh det er 1000 år siden vi har set hinanden og det var bare sådan et dejligt gensyn <3

Processed with VSCO with hb2 preset

Denne bænk har jeg godt nok siddet mange gange på. Kjolen er fås her i øvrigt (reklame-link).

unnamed-30

Verdens blødeste merino fra Roots And Wings. Det er simpelthen SÅ skønt. Hvis jeg kun måtte købe et brand til Isolde… Åh

Processed with VSCO with a6 preset

Morgentur på mit yndlingssted i hele København. Frederiksberg allé.

unnamed-39

Østerberg er kommet til Tullinsgade. SÅ lækkert, så pricy..

 

Processed with VSCO with a5 preset

Markedsdag på gode gamle Værnedamsvej. Så hyggelig en dag. Var I selv forbi?

Processed with VSCO with a6 preset

Mus med sommerhat fra GRO, leggings fra Go Baby Go, body fra Petit Bateau og hagesmæk fra Homeyness.

Må I have en dejlig mandag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig weekend