Lørdag

Ugen der gik

Processed with VSCO with hb2 preset

God søndag aften! Har I haft en dejlig en? Det har vi virkelig. Vi er uden bil indtil august, så i morges klokken 9.00 kom Olde og hentede os alle, så vi kunne komme på græs. Ud i kolonihaven og hygge. Så super dejligt.
Der er ikke rigtig andre steder jeg hellere vil være, når vejret er så flot som det har været i dag. Jo i sommerhuset, men det tager lige lidt længere tid at komme til. Så kolonihaven er bare perfekt. Alle hyggede, spiste god frokost, solede, Isolde gnaskede vandmelon med numsen bar og Saxen legede og legede. Skøn dag, simpelthen.

Nu er vi hjemme igen og i skrivende sidder jeg i sofaen, helt for mig selv (yaaaas). Olde putter Saxo og C er ved at putte Isolde –  jep i hørte rigtigt. Jeg har jo puttet hende hver aften siden hun blev født, og det elsker jeg, men jeg er også nået til et punkt nu, hvor jeg savner at vi kan være en lille bitte smule mere lige.
Isolde er jo 100% ammebarn, bruger ikke sut OG er vant til at blive ammet i søvn til natten. Så derfor er jeg jo naturligt blevet foretrukket til putning, selvfølgelig. Men nu har vi valgt at tage den gode gamle slyngevugge, som vi ellers havde lagt på hylden, i brug.
Er hun træt kan C putte hende der på 5 minutter. Så nu er det sådan. Det giver mig lidt luft om aftenen og er rart, hvad enten jeg bruger det på arbejde, mig-tid eller putning af Saxo. Planen er fortsætte sådan til den dag, hvor hun ikke længere skal ammes i søvn eller om natten. VDV (hvad der virker).

Og nu et lille kig på ugen der gik <3

Processed with VSCO with hb2 preset

Mandag var en stille og rolig dag, hvor Solden og jeg hyggede i gården. Isolde havde en sommerhat fra Gro og en kjole fra Fub på : )

Processed with VSCO with hb2 preset

Tirsdag hyggede vi i Frederiksberg Have med min kære veninde. Det er hende som rykker mand og børn til Fyn om lidt. De har sgu købt et hus. Et stort hus. Med verdens største grund til og heste i baghaven. OG med i købet hørte en kattekilling. Haha. Det var bare aldrig sket i Kbh vel? Jeg er så glad på deres vegne, men samtidig så trist over at hun rykker væk fra mig. Suk.

Processed with VSCO with hb2 preset

Solde var med nede og hente storebror fra børnehaven. Men han snorksov da vi kom, så vi hyggede på en af  stuerne og hun var henrykt. Meget anderledes at hente nu, en dengang hun var et par måneder. Hold da op jeg var så svedt hver gang, haha. Nu er der jo intet. Det er da verdens nemmeste job at være mor til to, NU ; )

29497926_1809337132701653_8160973672686650020_n

Tip til alle de gravide:
Jordemoder-tid. Min veninde, som er en rigtig dygtig jordemoder er gået selvstændig og har startet “Jordemodertid”, hvor hende og hendes partner tilbyder ydelser som jordemoderkonsultationer, ammeforberedelse, akupunktur, fødselsforberedelse, massage osv. Lige nu giver de -40% på ALLE ydelser, hvilket er et temmelig vildt tilbud. De holder i øvrigt til på Nørrebro, men kommer også til jer. Smart!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Når man nægter at sove lur i klapvogn og i stedet må ammes i søvn, ja så ved jeg at den er “gal”. Og det var den. Hej mellemørebetændelse og anden omgang penicillin til Isolde. Kæmpe suk.

Processed with VSCO with hb2 preset

I love you (og vi har fået ny sandkasse i gården – noget der gør mig glad, haha).

Processed with VSCO with hb2 preset

Grill i gården og gulerødder på vores helt eget APATO fad. Vi har stort set spist aftensmad ude hver dag i denne uge. Det er lige som det skal være.

Processed with VSCO with hb2 preset

Stjæler jeres babyer også aaaltid solbriller? Hah.

Processed with VSCO with hb2 preset

Torsdag var det tid til BonBon-Land med hele den pukkelryggede. Det får sit eget indlæg en af dagene, men for nu må jeg bare sige “Der er skide skægt i BonBon-Land”. Og det mener jeg altså. Det var et kæmpe hit hos alle, og jeg tog snildt sådan en tur igen snart.

unnamed-48

Flossede negle (altid) og min ring, som jeg simpelthen stadig elsker så højt. Min vielsesring <3

unnamed-49

I fredags hev jeg vores slowjuicer frem, efter den har stået godt gemt i skabet i alt for lang tid (ahem). Jeg juicede spinat, æble, ingefær og agurk og jeg følte mig sundere på 0 komma fem. Ret smart.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Hej smukke Frederiksberg. Jeg er simpelthen så taknemmelig for her hvor vi bor. Og nøj hvor er her smukt i maj.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Ikke det bedste billede, men det er Saxo der har taget det, og det synes jeg er lidt sødt og derfor værd at poste, haha : D

Processed with VSCO with hb2 preset

Mussi-musen. Har stadig svært ved at forstå at jeg har en datter. Jeg synes det er vildt. Vildt dejligt <3

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I går stod den på have-hygge hos gode venner. 4 voksne og 5 børn. 2 tvillinger, der er lige så gammel som Isolde. Det er bare så sødt som babyer kan fornemme andre babyer. De hyggede helt vildt.

Processed with VSCO with hb2 preset

BLW barnet der eeeeelsker mad <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag