Hi Mallorca

Endnu et hej

Et lille hej fra mig igen igen. Der bliver ikke det store jeg får blogget hernede fra. Fokus er familien og det føles godt at tjekke lidt ud, egentlig. Jeg tænker også I har gang i alt muligt. Måske ferie, som os? Jeg fornemmer at flere af jer også skal til Mallorca i år? I så fald så må jeg bare sige: GLÆD jer.
I har nok efterhånden forstået, at vi er temmelig pjattede med øen. Hehe. Men det er vi altså. Helt forelskede. Vi planlægger faktisk allerede vores næste besøg.

Her er så overdrevet dejligt. Som jeg også har skrevet lidt om før, så holder vi ferie på den måde at vi lejer hus/lejlighed og derudover lejer vi bil, så vi kan komme omkring på øen. Det er næsten et must, synes jeg. Og billeje er rigtig billigt i øvrigt.
Flere har spurgt ang. hotelanbefalinger, men det kan jeg ikke give jer. Vi har aldrig boet på hotel på Mallorca.

Anyway. Vi har det virkelig godt. Jeg var jo lidt nervøs for, om vi nu ville gå hinanden på nerverne. Ville Sax kede sig, ville Isolde trives med stranden og vandet (hun er ikke ligefrem en vandhund normalt) og ville vi voksne i virkeligheden trænge til en ferie efter ferien. Haha. Ja, det hører man jo om.

Men sådan er det bare så langt fra. Isolde har vist sig at være mega begejstret for strand og vand. Saxo hygger sig SÅ meget, selvom de bedste venner fra børnehaven ikke er her. Børn er jo fantastiske på den måde. Øjenkontakt, et enkelt nik og så er de i fuld gang med en god leg, også selvom de ikke kan snakke samme sprog.

Jeg føler i den grad at vi er kommet rigtig meget ned i gear. Og jeg er så glad for beslutningen om denne tur. Jeg er jo sammen med den lille dame hver dag, så det er der sådan set ikke noget nyt i. Men glæden ved at være sammen med Sax 24/7. Det er ubeskriveligt. Sådan har jeg det virkelig, På bare én enkelt uge, føler jeg mig allerede tættere forbundet med ham. Føler at jeg lærer ham bedre og bedre at kende, hvilket nok lyder lidt skørt – for selvfølgelig kender jeg ham, han er min søn og jeg ser ham hver dag altid, men ja, når hverdagen ruller, så kan der godt være langt mellem de der rigtig tætte stunder, fulde af nærvær, dem som vi allerede har haft adskillige af på denne tur. GODT at der stadig er 3 uger tilbage af ferien hernede.
Det var bare det helt rigtige.

På mandag kommer mine to søskende ned og holder os med selskab en uge. Derefter har vi 5 dage alene igen, før mormor, morfar og olde kigger forbi..
Det bliver simpelthen også bare rigtig hyggeligt. Lidt som om der er flere ferier i en ferie.
C og jeg har allerede spottet os en restaurant vi gerne vil besøge, mens der er hænder nok til af vi kan tillade os at smutte et par timer, bare os to. Dét bliver godt.

Nu vil jeg løbe igen, venner. Jeg håber I har det vidunderligt derhjemme xx

6 kommentarer

 • Julie

  Hvor lyder det bare lækkert!!

  Kan du sige noget om hvad I har taget med til Isolde? Fx bleer, mad, andet?

  Vi skal om lidt derned, dog kun i 14 dage med en på 8 mdr, og er simpelthen i tvivl om hvad og hvor meget vi skal have med?

  Tøj, udstyr osv har jeg styr på, mere bleer og mad fx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Beklager mit sene svar. De har ALT på Mallorca, så i princippet behøver I ikke have noget som helst med : ) Vi havde bleer med til de første par dage og ellers har vi bare købt i supermarkederne – Lidl har nogle helt udemærkede, ligesom de også har vådservietter uden alt muligt skidt. Mad har vi ikke haft noget med af : )

   God tur x

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det lyder simpelthen så dejligt. Hvor lejer I typisk husene igennem? Jeg synes, det er lidt af en jungle. Og vi vil så gerne til Mallorca med et vennepar og alle vores unger næste år og bo i et stort hus alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er det. Vi har lejet gennem en ven, airbnb og homeaway. Der findes rigtig mange huse på airbnb og de fleste bliver udelukkende brugt til udlejning – det synes jeg er lidt rart, da man så slipper for at bo i folks private ting. Men det er selvfølgelig en smagssag : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Dejligt I rigtig nyder det…..
  Knus herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hi Mallorca