På det seneste #7

Happy Weekend

Glædelig weekend søde jer.

Mine drenge er her til morgen taget på drenge-tur til Legoland sammen med Thomas Og Nestor. Solden og jeg bliver hjemme og holder skansen og har nogle dejlige planer i sigte også. Og hallo vejret!! Det er jo for vildt at det bare bliver ved og ved og ved. Yaas!

Vi kommer til at savne drengene. Det gør vi. Nu har jeg efterhånden talt en del om de hårde ting, ved at gå fra et barn til to børn, men der er selvfølgelig også ting, der er nemmere: Underholdning eksempelvis: Saxo er den vildeste underholdning for Isolde. Ikke nok med at  hun er helt vild med ham og omvendt, så kan de to sagtens sidde og lege længe sammen på gulvet. Det er ret hyggeligt og det gør, at vi forældre kan slappe lidt, sænke skuldrene. Og også at man ikke får dårlig samvittighed over, hvis man i en periode eksempelvis ikke kommer så meget ud og ser jævnaldrene babyer. Hun bliver riiigeligt stimuleret, haha.

Og det får mig til at tænke over mit valg om at hjemmepasse hende, indtil videre til hun er 2 år. Jeg har fået  mange søde og venlige beskeder fra mødre der spørger, om jeg ikke er bekymret for om jeg 1. kommer til at kede mig, 2. ikke tror Isolde vil  komme til at kede sig.

Jeg tror at det bliver langt nemmere at hjemmepasse Isolde, end det ville have været at hjemmepasse Saxo. Netop fordi Isolde har en storebror. Der er i forvejen gang i den herhjemme, og vores dage er så pakkede. Jeg kan slet ikke se hvordan jeg skal komme til at kede mig, det har jeg vitterligt ikke tid til.
Men jeg kan måske godt se, at det kunne jeg godt have gjort, hvis jeg kun havde hende. Så ville dagene på en måde føltes ekstra lange.

Nu er der jo bare så meget fart over feltet hele tiden. Og når det er mig der henter i børnehaven, er hun jo med dernede og så sidder vi gerne lige i deres sandkasse en halv times tid, mens Sax leger færdig. Og hun bliver kysset og krammet (og også skubbet og nevet ahem) af de ældre børn. Altså der sker så rigeligt for hende, haha.

Jeg brygger på et indlæg om mine tanker omkring det her hjemmepasning. Så sig til hvis I har spørgsmål, så kigger jeg på det <3

Og ellers må I bare have en dejlig dejlig weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste #7