Ting jeg forestiller mig (når man har store børn)

På det seneste #7

Processed with VSCO with a4 preset

^^^ Kjole fra Nue Notes. Den er godt nok fra sidste år, men minder meget om denne her (reklame-link) også fra NN.

2 glas vin, 1 øl og en hel masse åndssvagt lækker mad mellem klokken 18-23.30. I seng klokken 00, sove helt til klokken 08.00. Og alligevel helt smadret og tømmermændsagtig ramt i dag. Hah.
Tog endda en vildt lang lur med Isolde på maven i dag. 3 timer!
Er det bare sådan at blive ældre? At man ikke kan holde til så meget. Det er sgu lidt irriterende. Haha.
Har været som en zombie siden jeg vågnede. Men fik hentet barn i børnehaven, handlet lidt ind og nu sover min lille Is sin nr to lur. Vi kører som sagt de sene lure i øjeblikket. Og sent i seng. Men så sover vi også til mindst klokken 08, og det kan noget. Vi voksne er udhvilede når vi vågner. Det er vildt dejligt!

Og så var det bare så dejligt at se pigerne i går. Måske I kunne fornemme at det var tiltrængt, på det indlæg jeg også skrev i går. Er altid liiiidt bange for at udgive indlæg ala det, fordi jeg ikke gider blive misforstået og at nogen skal tolke det som om, at jeg ikke er taknemmelig eller sætter pris på det jeg har. For jo, det gør jeg, helt overdrevet meget. Og jeg elsker også at have en baby i huset. Min baby. Og jeg synes generelt at tiden går alt for stærkt, og jeg nyder og og og….. Men ja, motherhood er sgu også bare en stor mundfuld nogle gange. En stor og dejlig mundfuld. Anyway, i går var skøn <3

Og nu til lidt her fra. På det seneste har jeg:

– Hele to gange ringet til gift-linien! Først kom vi til at give Isolde dobbelt dosis penicillin – C og jeg var gået skævt af hinanden – det skete der i øvrigt intet ved. Og så kom min kloge, fornuftige dreng på 4,5 år til at tage en bid af vores vasketabs til vaskemaskinen. I ved de der gule bløde plastik ting fra Neutral, der godt kunne minde om noget slik. Først troede vi at han slugt en hel en – derfor ringede vi, men fandt hurtigt ud af, at han bare havde fået lidt sæbe i munden. Men shit. Man skal viiiirkelig være obs. Aldrig i mit liv havde jeg troet at han kunne finde på at smage på sådan noget, det ligger slet ikke til hans personlighed eller den alder han har. Det kom virkelig bag på os – så husk at sikre skuffer og skabe – også hvis I har lidt ældre børn.

– I min iver for at blive lidt sundere, måske komme af med de sidste gravid-kilo, kastet min kærlighed på gnave-grønt med hummus. Så simpelt, men SÅ godt jo.  Hummus <3

– Lyttet på at Sax konstant går rundt og synger “Despacitoooo”. Den har han lært af Max fra børnehaven. Haha. Så har man altså en stor børnehavedreng.

– Selv hørt “Bad Liar” med Selena, på repeat. Shit den er optur, synes jeg

– Følt mig ekstra taknemmelig for at skulle hjemmepasse, nu rigtig mange på Isoldes alder, starter i institution. Jeg får mig helt hundrede nogle sammenbrud undervejs, haha, men det føles så rigtigt i maven og i hjertet.

– Besluttet at vi skal på en pige-tur til Heartland næste år. Jeg tror det er den helt rigtige festival for sådan en som mig.

– Haft det en lille bitte smule ambivalent med at mine drenge sætter kursen mod Legoland i weekenden. Uden mig. Det er ikke fordi jeg ikke kan unde dem sjov, og det er ikke fordi jeg er en crazy woman, som absolut skal have en finger med i ALT. Det er jeg altså ikke, promise. Men ja, jeg bryder mig ikke om at gå glip af de der større ting, jeg ved betyder rigtig meget for en vis herre. Men jeg øver mig. Jeg øver mig. Og jeg er skide glad på deres vegne.

– Glæder jeg mig til selvsamme weekend, hvor jeg skal drikke en øl med gode venner i solen. Baby kommer med i viklen. Om jeg begriber at jeg ikke havde en vikle til Saxo.

– Har jeg overvejet en ny vikle. Ved bare ikke hvilken..

– Bliver jeg helt trist af tænke på at den tid en dag stopper. Tiden hvor barnet er for stor til at vikle. Åh <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg forestiller mig (når man har store børn)