Stadig i ferie-mode

Et nyt kapitel

Glædelig mandag allesammen!

Hverdagen er i dag startet igen for os, og ærligt? Jeg er ikke klar til det. Selvom vi har holdt rigeligt med ferie, 7 uger er det blevet til sammen som familie, så føles det bare helt forkert at splitte op i dag. Måske vejret, der skriger ferie, spiller ind. Og så har jeg egentlig også lidt dårlig samvittighed over at sende Saxen afsted i børnehave. For ingen af hans gode kammerater er tilbage, før om 2 ugers tid. Det er ulempen ved at være gået på ferie før alle andre. Det vil jeg klart have i baghovedet næste sommer.

Så men her er jeg nu, hjemme med Isolde og her er lidt for stille. Vi har vinket farvel til drengene og er på vej mod ørelægen om lidt til et lille check-up. Rigtig mandag, åh gud, haha.

Jeg har sådan en følelse af, at jeg i dag har taget hul på et helt nyt kapitel. Jeg er ikke længere på barsel, selvom det har jeg jo egentlig aldrig været sådan rigtigt. Arbejdende på barsel har jeg været. Og hvad er jeg så nu? Hjemmegående? Hjemmepasser?Jeg kan ikke forene mig med nogle af de to titler. Synes ikke de passer på mig. Nej, man kan vist ikke sætte et label på mig i alt det her, og hvorfor skulle man egentlig også? Det er jo komplet ligegyldigt anyway.
Jeg er Emilie. Jeg har min datter hjemme fuldtid og arbejder så på min blog/instagram når hun sover lur, når far tager hende et par timer om formiddagen eller om aftenen når begge børn er puttet. Det er mig. Yas!

Og hvad skal vi så lave, Isolde og jeg? Hvad er planen? Er der overhovedet en plan?

Ligesom under “barslen” kommer vi til at tage det hele meget som det kommer. Dagene. Honestly, så føler jeg ikke at små børn og planer, der ligger fast med klokkeslæt er en særlig god kombi. Børn er langsomme og jeg ved ikke noget værre end at skulle stresse og børn er i øvrigt ikke til at regne med – på den måde, at når man tænker at de sover 1,5 times middagslur, så napper de i stedet 3 og så kan man pludselig ikke nå, det man ellers havde planlagt. Og omvendt.

Så. Vi fortsætter med minimalt med faste planer og tager altså de fleste dage som de kommer. Det må være planen.

Når det er sagt så ér Isolde blevet ældre. Hun runder snart et år og selvom jeg sådan set stadig, i forhold til stimuli, føler at det hun får i løbet af en helt almindelig dag, på en hverdag hvor der fx skal handles ind, spises frokost, en tur i karbad, gå en tur, se på ænder og så ned for at hente storebror og lege lidt i sandkassen, er rigeligt, så kan jeg så småt mærke et øget energiniveau hos hende. Ligesom jeg kan mærke den naturlige interesse for andre børn. Så det skal selvfølgelig imødekommes. Jeg har som sagt teamet op med yndlings-veninde + Elliot og en håndfuld mødre, jeg endnu ikke har mødt. Planen er faktisk at vi skal ses et par gange om ugen. Og så skal vi gå til rytmik hver fredag, Isolde og jeg. Og dét glæder jeg mig helt vildt til. Jeg tror det bliver et hit. Hvis du sidder derude, hjemmepasser dit barn og savner selskab, så endelig sig til, ikke? Du er mere end velkommen til at hygge med os.

Nu må jeg løbe. Vi snakkes snart igen x

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Emilie, det er ikke fordi jeg hjemmepasser, men jeg er på barsel med lille Niels på et halvt år og er blevet rigtig glad for at træne med GoMum & GoDad i Frederiksberg Have. Der er også mødre og fædre med lidt større børn på Isoldes alder. Jeg tænkte jeg ville tippe dig om det, hvis du savner at træne et sted, hvor børnene kan være med i dagstimerne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak for tippet. Det burde jeg virkelig prøve. Min veninde taler også varmt om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig i ferie-mode