Endnu et hej

Jomo

 

Så har vi vinket farvel til mine søskende, der netop har sat sig i en taxa mod Palma lufthavn. Det har været SÅ hygge med besøg og vi savner dem allerede lidt.
Isolde tager en sen nap i slyngevuggen ovenpå, C ligger på sofaen og ser fodbold/blunder og Saxo og jeg bygger LEGO – jeg er kun med halvt, da jeg også forfatter dette indlæg. Nå ja, man kan altså ikke være 100% nærværende hele tiden, vel 😉

På fredag kommer lidt mere familie, mine forældre og min farmor, ned og besøger os og indtil da er der, når ungerne sover, fokus på arbejde. Det er klart, når man er flere sammen så går der gin tonic og hygge i den om aftenen, men nu, hvor vi bare er os to, må vi stramme lidt an.
At tage til Mallorca en hel måned betyder at vi simpelthen også skal arbejde, det var præmissen. Det er ikke helt let, indrømmet. Men det går 😉

 

Hvad laver I mon for tiden? Er det egentlig ikke i disse dage der er Roskilde?

Tænk, sidste gang jeg var på Ros, var det med Saxo i maven. Vi hørte Rihanna, C røg en kæmpe pind og kom til at træde på mig ret hårdt og så sov vi i vores Jeep. Savner den bil en lille smule.
Lidt sjovt og hyggeligt at tænke tilbage på.

På mine ældre dage (!) er jeg gået mere og mere væk fra at være typen, der tager på Roskilde. Så jeg har bestemt ikke fomo. Der er intet andet sted jeg hellere ville være lige nu end lige her. Så kaldes det vist jomo, ikke? Haha.

Nej men, på et tidspunkt vil jeg gerne besøge Roskilde igen. Jeg tror ikke det bliver næste år. Men måske året efter. Eller året efter igen? Som jeg også har været inde på før, har vi det sådan, C og jeg, at vi, samtidig med at vi oprigtigt nyder tiden nu (og er bevidste om hvor sindssygt stærkt den går) også går og ser frem mod alle de ting, vi tænker vi skal lave når ungerne bliver halvstore. I vores hoveder når Isolde er 4 år ish. Både med dem, men også bare sammen som par. Og en af de ting, kunne meget vel være at tage et par dage på Roskilde sammen. Det bliver (forhåbentlig) også en fed tid. Lige så vel som tiden lige nu, er skøn

Nu vil jeg løbe. Vi skal ind til Pollenca by og finde noget at spise : )

Xx

4 kommentarer

  • Kanon at bo en måned på Mallorca.
    Selv bor vi ca. 6-8 måneder om året i Andalusien i et hus på et bjerg med udsigt over Middelhavet og med gedehyrden spadserende forbi med sin hjord lige nedenfor huset – elsker det liv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Hey Emili 🙂 Hvor er din fine kjole fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et hej