Ugen der gik (ferie-edition)

På det seneste (ferie-edition)

Sødeste lille sommersag fra Soft Gallery (reklame-link).

– Undrer jeg mig over hvor mange forbrændte (krebse-røde) turister jeg ser hernede. Altså hvad laver folk? Har de ikke hørt om solcreme? Okay okay, selvfølgelig er jeg også blevet forbrændt i mit liv, men sgu ikke de sidste mange år. Jeg er voksen og ved at jeg ikke skal opholde mig alt for meget i solen, og når jeg gør, er det med faktor 30. Skørt, synes jeg.

– Har jeg pakket aaalt for meget. Hvorfor gør man det altid? Så dumt.

– Har vi heldigvis ikke fået brug for den penicillin vi har med hjemmefra, skulle der opstå mellemørebetændelse hos Isolde (7-9-13, bank under bordet og alt det der)

– Tager hun sig faktisk til ørene i dag. Åh please, lad det ikke udvikle sig

– Og apropos ører. Jeg var virkelig overrasket over, at hele 39% svarede “Why not” i min story den anden dag, da jeg spurgte om jeg mon havde været lidt for længe i Spanien, når jeg overvejede at lade min datters ører pierce (fordi alle babyer har det hernede og det ser sødt ud). Jeg havde forventet at alle ville slagte mig.
Spørgsmålet var i øvrigt skrevet lidt i sjov. Jeg har altså ikke planer om at give hende huller i ørene lige nu. Det er en total unødvendig ting, der udelukkende skulle være fordi jeg som mor, synes det kunne være cute. Og det er ikke grund nok til mig til at få det gjort.
Når det er sagt, kan jeg ikke se det som et overgreb, som nogle af jer skrev til mig, at I synes det ville være.
Nogle gange kan jeg godt se nogle fordele ved andre kulturer. Der bliver ting ikke taget så alvorligt. Lidt mere loose, lidt mere large. Og det er selvfølgelig både på godt og ondt. Jeg synes sommetider vi er utrolig sippede i Danmark og går alt for meget op i småting.

– Er mormor, morfar og Olde kommet og Saxo er LYKKELIG (og megaa træt om aftenen haha, det er hårdt at lege i vandet med morfar hele dagen).

– Kommer det bag på mig hver gang på solferier, hvor træt man kan blive af at lave ingenting?

– Er jeg blevet spurgt til hvad vi har gjort mht mad til Isolde hernede. Jeg vil gerne svare: Hun får havregrød eller mine hjemmelavede boller om morgenen, til frokost får hun typisk avocado, tomat, noget brød og til aftensmad får hun det vi spiser, som, når vi spiser hjemme, typisk er pastaretter eller tapas. På restauranterne får hun det de har til børn. Og ja, der bliver kørt pommes frites ned, hun får pizza, hun får gerne en æblejuice og hun smager også på is. De har en vegansk is hernede, uden mælk, så den plejer jeg at købe og så smager hun på den. Med andre ord: Vi er virkelig ikke sippede når det kommer til mad på denne ferie.

– Glæder jeg mig lidt til ikke at blive spist af myg hver aften, når vi vender retur til DK på lørdag.

– Og sove i min egen seng

– Og spise nogenlunde sundt. I hvert fald helt udelade chips og alkohol.

– Tror jeg det er lidt farligt, det her med at vi har været afsted i en måned. For nu kan jeg slet ikke se, at mindre nogensinde skulle kunne gøre det. Men det kan det selvfølgelig

– Er der lige nu udsalg på Boozt og jeg har set mig varm på denne sag (reklame-link). Den lille sorte, som man siger ; )

1 kommentar

  • Karoline

    Til punkt 1 – man skal virkelig ikke spøge med solskoldning! Det løber mig koldt ned ad ryggen, når folk joker med, at de er blevet helt røde eller dropper solcreme (“for ellers bliver man ikke brun”). For mig giver det bare ikke mening, at man har lyst til at påføre sig selv skade og gøre nar ad det. Og det er jo ikke engang et spørgsmål om nydelse ligesom cigaretter/alkohol! Der er vitterligt ingen forskel på oplevelsen af soldyrkelse med og uden solcreme – på når den skade, man laver på huden. SÅ HUSK NU SOLCREME! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik (ferie-edition)