Sej unge og søvn og mere

Stadig i ferie-mode

Vi er stadig i ferie-mode, en lille uges tid endnu, og vi nyder det. Ærlig talt, så har det simpelthen været den lækreste, varmeste og længste ferie længe, og sommeren 2019 kommer godt nok til at have noget at leve op til.
I øjeblikket hænger vi ud på byens legepladser, holder picnic i parkerne, kører rundt i Christiania-cyklen og leger turist i egen by. Ret vidunderligt, at være turist i egen by egentlig. Det sidste års tid har jeg befundet mig vældig meget på Frederiksberg og ikke så mange andre steder, haha, så bare det at komme ud at cykle, komme ind til byen, se noget andet. Det er dejligt. Nu må det også snart være tid til at Isolde kan sidde bag på min cykel. Det er sådan noget man savner, når man er på barsel – at cykle rundt i stedet for at gå ; )

I morgen drager vi atter nordpå mod sommerhuset, hvor vi skal have nogle forhåbentlig hyggelige dage sammen med familien, inden hverdagen for alvor starter op om en uges tid.
En helt ny hverdag. Mig som hjemmegående – tænk det lyder så sært i mine ører. Men det er vel hvad det er. Eller i hvert fald – Isolde som hjemmepasset barn.
Hverdagen kommer ikke til at se forfærdelig meget anderledes ud, men vi har alligevel nogle ting vi skal. Jeg ønsker en lille smule flere faste rutiner, end vi har haft indtil nu. Nogle ugentlige planer, rytmik hver fredag (som jeg aldrig fik gået til under barslen) osv. Det skal blive så godt!

Og så skal jeg også finde tid til bloggen her. Det er altså ikke helt let at balancere begge ting. Ville lyve hvis jeg sagde at det var. Så det bliver klart en udfordring. Men mon ikke jeg finder en måde, hvorpå det hele kan løbe rundt i sidste ende. Det satser jeg på : D

Jeg håber I nyder livet x

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sej unge og søvn og mere