Fredagsplaner

Et fuldtidsjob

Hverdagen ruller, alt er godt og mit fokus er, som I sikkert nok har lagt mærke til, ikke så meget herinde, høh. Men det kan ikke være anderledes. Det her hjemmepasning – jep, det er et fuldtidsjob.
Jeg er på hårdt (og skønt) arbejde med hende Isolde.
Hun fylder jo 1 år lige om lidt og allerede for en måned siden, skar hun selv ned til kun at sove én lur om dagen. Det passer mig i øvrigt glimrende, men det betyder også, at pausen til lige at få lavet noget andet er SÅ hurtigt overstået. Dertil kommer at hun er et energibundt uden lige. Hold nu op hvor er der gang i hende. Hun slægter sin bror på. Et eksempel er turen i svømmenhallen i dag. Alle de andre mødre sad med deres babyer i vandkanten og plaskede/legede med skovl og spand, bare hyggede sig helt stille og roligt. Hvad lavede jeg? Jeg for efter Isen, der aller helst bare ville kravle og klatre op på alting. Haha. Hun har krudt i.. og jeg kommer ikke til at sidde stille det næste års tid eller kede mig. Det er sikkert og vist.

Nå men jeg nyder det nu stadig og knuselsker dagene, det gør jeg virkelig <3 Føler måske bare lidt, at jeg fortjener en medalje i dag. I det mindste bare en virkelig stor og stærk drink! Kender I det?

<3

2 kommentarer

  • Maria Bøg-Skov

    Du fortjener den største medalje for at være en fantastisk mor til begge dine børn. Det er så dejligt at du skriver om dine tanker om at hjemme passe. Det er nemlig ikke bare afslapning. Vi har haft mange snakke om det samme her hjemme. Jeg arbejder som pædagog og er på barsel med vores 3 barn. For mig er det så mærkeligt at jeg sender mine egne i institution, for at passe andres søde og skønne børn. Er så spændt på at følge jeres videre liv og de tanker du gør dig, til inspiration for os andre.
    Mvh Maria.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsplaner