Video: Isoldes fødsel

Søndag på tur

I går var sådan en vidunderlig dag. Jeg havde akut behov for at komme ud af byen. Ikke langt væk, bare til et sted med en lille smule mere luft og plads, end hvad vi finder her på Frederiksberg. Sådan får jeg det sommetider. Det kan nærmest blive helt klaustrofobisk. Kender I det?

Så vi tog vores bil – min fars bil vel at mærke, vores leasingaftale på den bil vi ellers har haft i evigheder, udløb engang i sommers, og så har vi endnu ikke fået os en ny. Måske vi forsøger at undvære bil helt dette år? Ingen af os bruger den jo rigtigt til dagligt, så det er lidt fjollet. Og mine forældre har en fin en, som vi altid kan låne. Men jeg har en yderst bil-glad mand. Han er usnobbet på sådan ca alle andre parametre, men lige biler… Ja, det er hans ting. Og han vil have en fancy en. Hellere ingen bil, end en ganske normal godt kørende og ikke dyr en af slagsen. Skørt skørt skørt. Men sådan er man jo så forskellige. Well, for nu undværer vi, tror jeg. Det er godt nok dyrt med sådan en bil, og mens jeg går hjemme med Isolde og C har gang i en del forskellige start ups, er det en udskrift vi sagtens kunne finde noget smartere at bruge på.

Anyway, tilbage til vores tur. Vi tog bilen. Kørte op ad strandvejen og holdte ind ved Charlottenlund Fort. Det er lidt et yndlingsspot og har været det hos os i evigheder. Fx spiste vi på fortet til Caspers 30 års fødselsdag. Shit mand, og det er så 7 år siden. Wow. Tiden går for stærkt. Og ved en hurtig søgning kan jeg da også se, at vi var der i 2013 (dengang jeg var gravid med Saxo og I stadig ikke vidste det) og i 2015. Og hel masse gange der imellem.

Ungerne legede. Isolde er vild med sand og sten. Mere skal der ikke til. Og Saxo fik lyst til en dukkert og lidt nøgen-løb. Det må være så befriende. Han er virkelig en vandhund. Vandet skal helst være meget varmt, før C og jeg gider i. Men Saxo? Han er fuldkommen ligeglad. Det må han have arvet fra sin morfar.

Det var sådan en dejlig søndag. Og for en gang skyld, huskede jeg at tage kameraet med. Jeg har stort set ikke brugt andet end min iPhone til at tage billeder hele sommeren. Men det er bare ikke det samme. Så det vil jeg prøve at lave om på fra nu af.

I dag mandag er en hel del anderledes end i går. I skrivende stund sidder jeg med min febersyge datter i armene. Hun sover tungt. Det regner udenfor. Så sandelig en rigtig mandag.

Jeg håber I får en god en ❤

 

4 kommentarer

 • Hvor er din fine jakke / skjorte mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke nogle skønne billeder 🙂
  Hvor er Isoldes fine bluse og strømpebukser fra? Har selv en datter på samme alder, så jeg søger altid inspiration til nyt, fint tøj, der dur i hverdagen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Stømpebukserne er fra Marmar – men jeg eeeelsker MP’s strømpebukser, gerne dem med rib kant. Hendes bluse er fra Gro. De laver sådan nogle søde ting : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Isoldes fødsel