På det seneste #9

Bye bye babystadie

Åh altså, jeg er simpelthen så glad i disse dage.

Jer der har fulgt lidt med ved måske, at vi har “kæmpet lidt” med at få farmand på banen i forhold til at kunne putte Isen. Det har været umuligt op indtil nu. Det er mig og KUN mig der har duet ved puttetid.

Men i sidste uge besluttede vi, efter at have holdt en laaang pause, forsigtigt at forsøge igen. Aftalen var, at hun godt måtte beklage sig i 5-7 minutter. Være en smule utilfreds. Ikke mere end det. Intet gråd, så ville jeg tage over igen.
Første aften: Bam, far putter på ingen tid. Ingen gråd. Så nemt. Vi var begge målløse.
Tænkte vi ville gribe bolden og lade C og hende få en god og tryg putterutine op, så derfor har han faktisk puttet hende de sidste 8 aftener. Imens har jeg nydt nydt nydt at kunne putte storebror. Være der for ham i den tid også.

Det lyder sikkert som småting i jeres ører, men herhjemme er det bare stort. Her til aften har jeg og Saxo fx været til et aften-arrangement sammen. Da vi kom hjem var Isolde allerede i drømmeland. Faldet i søvn på farmand. Helt tryg og glad. Ingen stress for os med at nå hjem.

Og det minder mig bare så meget om, hvor seje børn er. De er så sindssygt gode til at give udtryk for deres behov. Det hele er så nemt, bare man lytter.
Isolde var ikke klar før. Så blev hun ældre. Så duede det pludselig. Det hjalp ikke at presse på eller trumfe noget igennem, hvilket jeg er glad for at vi heller ikke gjorde.

Og nu er vi hér. Det første år suset forbi. Snart er hun 13 måneder. Det helt lille babystadie er officielt ovre og C og jeg bliver langsomt mere og mere lige. Mon hun, når hun er 4 ligesom Saxen, også bliver en fars pige? Sikkert. Mon jeg til den tid vil længes efter babystadiet, hvor det kun var mig der duede? Uden tvivl.

Åhh sweet life altså <3

1 kommentar

  • Signe

    Åh hvor lyder det bare mega dejligt. Herhjemme er vi i puttekrise med meget lange aften putninger. Så vil rigtig gerne høre hvordan jeres aften putterutier er? Hvis du vil dele😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste #9