Søndag på tur

Hej September

Om jeg begriber at kalenderen nu siger September, pyha det går for hurtigt det her. Jeg forstår heller ikke at det er en hel uge siden jeg bloggede sidst. I må altså bære over med mig, mens jeg har Isolde hjemme, ok? Det er et fuldtidsjob at hænge ud med en aktiv 1 årig 24/7. Ville ikke have det anderledes, men det har jeg vist også fået sagt en hel del gange efterhånden ; )

Men altså. September! Det er faktisk en favorit hos mig. Efteråret. Jeg har alle dage elsket det. Det køligere, men ofte stadig vildt flotte, vejr, farverne der skifter, comfort food, varm kakao – alt det der. Det er lige mig. Vi blev jo også gift på en (virkelig skøn) september-dag. Det har jeg egentlig altid vidst at jeg gerne ville. Giftes i efteråret. En vinteraften ville heller ikke have været af vejen. Alle bliver gift om sommeren, jeg forstår det faktisk ikke helt.

Så men, vores 2 års bryllupsdag nærmer sig. Det er også lidt vildt, synes jeg. Vi skal fejre det sammen. Har booket bord på en dejlig restaurant. Bare C og jeg. Og det glæder jeg mig altså til. Vi er stadig, her et år inde i livet som en familie på fire, nede på kæreste-tid. Kig-hinanden-dybt-i-øjnene-tid. Vi trænger. Det er normalt og forventeligt og lige som det skal være, men derfor kan man stadig godt savne. Kender I det? : )

Jeg har ikke de store fancy September planer at fremlægge for jer. Jeg vil gerne gå en masse gode ture udendørs. Sammen med Saxo på cyklen og Isolde i viklen. Jeg vil ud til vandet så meget som muligt.
Jeg vil glæde mig til sund øko mad fra Aarstiderne de fleste hverdage. Vi har endelig fået bestilt måltidskasserne igen efter en lang pause. Og denne gang en helt ny – Kvik Vegetar, den har jeg godt nok ventet på længe. Har høje forventninger til den.

Og så skal vi en tur i sommerhus, inden det bliver alt for koldt at være deroppe. Det var vist det – jo og så vil jeg huske at tage mit spejlrefleks med mig rundt lidt oftere. Det har jeg gjort alt alt for lidt de sidste mange måneder.

Her er dog lidt fra August <3

En lykkelig fødselsdagspige med kage i hele hovedet.

En ny yndlings-vikle.

Æbler på Apato fad : )

Isolde og lille skønne Nola . Kender I det, at man nærmest kan blive helt jaloux over et navn? Det er så skørt, men jeg har alle dage elsket navnet Nola og tilbage da jeg var gravid med Saxo og var overbevist om, at han var en pige, der skulle han hedde Nola, haha. Da jeg blev gravid med Isolde, var Nola stadig i spil, men det føltes i sidste ende bare ikke rigtigt. Men jeg har stadig noget for det navn, så jeg føler lidt det er “mit”. Haha det er fandme skørt og dumt.

Mine to skøre og vildt skønne unger. Om jeg forstår hvordan jeg har været så heldig <3

4 kommentarer

 • Helene

  Det er sjovt det med navne. Jeg har altid haft en ide om at vi skulle have en dreng der hed Mads. så meget at sælg min bror måtte finde på et andet navn da de fik en en dreng, da vi jo ligesom havde reserveret navnet! Da vi så fik en dreng, ja så føltes det…Ikke rigtigt. Det har vi måttet skulle høre for mange gange siden!😄😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Saxo & Nola er dælme også fine navne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Haha jep. Men Saxo & Isolde er bedre, synes vi : D <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag på tur