Jamen skal I så flytte?

In (desperate) need of a change

Sponsoreret behandling

Glædelig fredag søde jer. Jeg har været så heldig, at min ellers temmelig travle mand tilbød at tage Isolde et par timer her til formiddag, så jeg kunne gøre noget godt for mig selv. Når man har sit barn hjemme, er det ikke selvforkælelse der er mest tid til, vel?

Jeg skal være helt helt ærlig med jer og fortælle, at min selvtillid, omkring det helt overfladiske –  mit udseende, efter fødslen af Isolde har været lidt off. For mig er det vældig naturligt og jeg husker selvsamme følelser efter at have fået Saxo. Man er i søvnmangel (hej trætte ansigt), der er minimalt med “mig-tid” og forkælelse, kroppen er forandret – i mit tilfælde meget forandret, synes jeg, hah. Som jeg før har sagt er jeg bare ikke en af dem, hvor kiloene rasler af af sig selv. Der skal arbejde til. Arbejde som jeg ikke vil prioritere nu, fordi det ville gå ud over mine børn, synes jeg. Og så meget går de 4-5 ekstra kilo mig heller ikke på. Men det betyder jo altsammen noget.

Jeg har længe gået og følt mig ganske “mor-kedelig”. Super mærkelig beskrivelse, jeg ved det godt, men ja, det er bare det der kommer til mig. Jeg har savnet at se frisk ud. Føle mig lækker og sexet (!) – må man gerne sige det? Jeg ved det kommer med tiden og ser frem til den periode af mit liv, hvor jeg atter har overskud til at gøre noget ved dét jeg er utilfreds med.

Så men det skulle altså slet ikke handle om kroppen. Det var et lille sidespring.

Længe har jeg gået og følt at jeg trængte til en forandring. Og det nemme er jo altid at ændre på håret. Så den var oplagt, heh. Sidst blev jeg, op til sommeren, ultra lys (se her) og det var super flot, men jeg har også leget med idéen om at blive lidt mørkere her i anledning af efterårets kommen.

Og samtlige jeg luftede de tanker for, har sagt: “NEJ”, “Det bliver du ked af”, “Det lyse klæder dig så godt”. Og jeg er helt enig i det sidste. Jeg er lys af natur og det er dét der klæder mig bedst, men en forandring skader ikke. Og i sidste ende: Det er bare hår, det kan farves om igen.

Og heldigivs var min frisør, Simone fra Gun-Britt (som endeeeeelig er tilbage fra barsel) med på min idé (TAK Simone). Så hun lavede en toning, for at dæmpe det meget blonde. Bonus er at det tog markant hurtigere at få lavet, end alle de lyse striber.

Og nu er jeg lidt mørkere, lidt kortere. Og jeg er helt vildt glad for det! Det er perfekt til efterår og vinter og jeg synes personligt at det ser lidt mere velplejet ud. Lyse striber med afblegning (som er det jeg plejer at få) er hårdt mod et hår og det kan hurtigt se slidt ud.

Så nu giver jeg mit hår en tiltrængt pause og så må vi se om det igen skal være helt blond når vi kommer mod de lysere tid. For nu er jeg brunette, kind of og jeg er vild med det.

Forandring fryder, nu kan jeg lidt igen! God weekend til jer! : )

^^^ Det ser mørkere ud på det første billede. Her kan I se at det lyse stadig skinner igennem : )

9 kommentarer

 • Du er mega smuk, og den nye farve er super flot! Dog lidt ærgerligt at læse at du har det som du har det med din krop lige nu, jeg håber du med tiden finder dig til rette i den igen <3 Jeg blogger selv om mit eget forhold til min krop, og lavede i går et indlæg om Bodycheks og spejlets magt. Måske det kan inspirere til hvordan du kan få det lidt bedre 🙂 Kh. Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tak : ) Ja, det er lidt ærgerligt, men igen, for mig er det meget naturligt og jeg har prøvet det før. Det tager bare tid for min krop at finde sig selv igen, og det er helt ok.

   Jeg vil glæde mig til at læse dit indlæg i aften : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Super flot…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hold fast, hvor er du lækker. Jeg fødte min nr. 2 for 11 mdr siden og jeg ville give en del for at se ud som dig 😆👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Sødt sagt <3 En tur til frisøren hjalp i hvert fald lige lidt på det hele : D <3 Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mega lækker nederdel. Hvor er den mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er mega mega mega flot!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen skal I så flytte?